מפרידים בין החלבון (הלבן) לחלמון (הצהוב) מ-6 הביצים
בקערת מיקסר, מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שמגיעים לקצף יציב
בקערה השנייה מערבבים את מיץ התפוזים, השמן והחלמונים עד שהתערובת אחידה
מעבירים את תוכן הקערה השנייה לקערה עם הקצף ומערבבים
מוסיפים לקערה את הקמח, הקוקוס, אבקת האפייה גרידת התפוז והשקדים ומערבבים עד שהתערובת אחידה
מעבירים את התערובת לתבנית
אופים ב170 מעלות למשך כ- 70 דקות.
אחרי שהעוגה מצטננת מעט אפשר לבזוק אבקת סוכר או קוקוס מלמעלה.