| | | |

פאי תפוחים פירורים הכי מושלם שיש

מבצק חלומי ומלית עשירה במיוחד
בהשראת: pacikanin_mutfagi
ציון 4.45 על ידי 18 דירוגים
פאי תפוחים פירורים

אם גם אתם מכורים טעמים המטריפים של עוגות התפוחים, אז פאי נדיר ומענג זה הוא בדיוק בשבילכם!

קבלו מתכון לפאי תפוחים פריך ומשגע המורכב מתחתית חמאתית מבצק חלומי, עם מלית תפוחים עשירה ומפנקת במיוחד, ושכבת בצק פריכה במיוחד מעל השומרת על ביס מושלם.

הקינוח הכי קלאסי בספר עם שדרוג לחווית טעמים מטריפה במיוחד. מגישים חתיכה מפנקת עם כדור גלידה בצד, ונהנים מהחיים הטובים!

מתכון באדיבות: pacikanin_mutfagi

ספר המתכונים של pacikanin_mutfagi

 

פאי תפוחים פירורים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פאי תפוחים פירורים

פאי תפוחים פירורים הכי מושלם שיש

מבצק חלומי ומלית עשירה במיוחד
ציון 4.45 על ידי 18 דירוגים
לדרג
באדיבות: pacikanin_mutfagi

המצרכים

  • 200 גרם חמאה
  • 1/2 כוס שמן (כוס זכוכית 200 מ"ל )
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כף יוגורט
  • 1 ביצה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 ½ - 5 כוסות קמח (כוס זכוכית 200 מ"ל )

למלית תפוחים:

  • 4 תפוחים
  • 4 - 5 כפות סוכר לבן
  • 1 כפית קינמון

אופן ההכנה

  • להכנת המלית - חותכים את התפוחים לרצועות קטנים, ומבשלים עם הסוכר וקינמון תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  • עוברים לבצק - בקערה שמים את החמאה, שמן, חצי כפית סוכר, ביצה, כף יוגורט, סוכר וניל, ומערבבים היטב לאיחוד. לאחר מכן מוסיפים את הקמח וללוש לבצק אחיד, רך ולא דביק.
  • משטחים את רוב הבצק בתבנית, ושומרים את השאר בצד לפירורים.
  • מחוררים את הבצק במזלג, ואז מוסיפים את מלית התפוחים מעל בשכבה אחידה.
  • כעת מגרדים את הבצק שהשארנו בצד מעל למלית, ומכסים בשכבה אחידה.
  • מכניסים לאפייה בתנור על 180 מעלות עד להשחמה קלה.
  • לאחר קירור מפזרים מעל אבקת סוכר.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה : 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
פאי תפוחים פירורים

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
פאי תפוחים פירורים

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פאי תפוחים פירורים – pacikanin_mutfagi

Similar Posts

18 Comments

    1. היי כרמית,
      העוגה כלל אינה תפוחה, מדובר בשכבות בצק דקות עם מילוי ביניהן.
      בהצלחה!

  1. 1 star
    נראה לי שהמתכון עם שגיאות.
    לצערי עשיתי את העוגה לערב ראש השנה ובלתי ניתן היה לאכול ממנה.
    הבצק לא מספיק מתוק וכמו כן הוא מתפורר כמו חול ולכן לא ניתן לפרוס את העוגה ובטח שלא להרים אותה בלי להשאיר מלא פירורים בתבנית שהם חצי עוגה .
    אשמח לקבל מתכון תקין ולנסות שוב.

    1. היי קרן, ממש מצטערים שלא יצא כמו שקיווית, עברנו על המתכון שוב והבהרנו כמה נקודות שהיו פחות ברורות, ואיזה כוס כדאי להשתמש במתכון (חשוב להקפיד).
      שוב עמך הסליחה ומקווים שבפעם הבאה תאהבי יותר, שנה טובה ומתוקה!

  2. הי
    העוגה היראת מעולה
    מה אפשר במקום יוגורט ?
    אני רוצה עוגת פרווה
    שיהיה פחות או יותר כמו יוגורט

    1. היי בובי, אמנם לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אפשר עם רסק תפוחים ללא סוכר ביחס של כוס רסק תפוחים למיכל, או כוס מיץ תפוזים במקום כל מיכל יוגורט. בהצלחה ובתיאבון! וכמובן שאת תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

    1. היי טלי , אפשר להכין ב 3 תבניות אינגליש קייק או בתבנית מרובעת בינונית-גדולה. בהצלחה ♥ וכמובן שאת תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

  3. הי כתוב בחומרים קמח
    ובהוראות הכנה כתוב שמרים ?? משהו לא ברור
    אין שמרים בחומרים של הבצק

    1. היי בהוראות הכנה רשום לשים את הקמח והשמרים ובמצרכים לא רשום שמרים בכלל האם זאת טעות?

      1. היי רונית, אין במתכון שמרים זו הייתה טעות בתרגום שתוקנה בהקדם האפשרי. בהצלחה ובתיאבון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?