| | |

פיצה במחבת בדקות של עבודה

פיצה מושלמת וטעימה שמכינים במחבת בדקות ספורות של עבודה עם טעם עשיר ומלא בגבינה נמסה בפה!
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.30 על ידי 27 דירוגים
פיצה במחבת בדקות

לא תמיד צריך לעבוד שעות ולהפעיל תנורים בשביל לפנק את המשפחה בפיצה שווה ומושלמת, כי לפעמים הפשטות מנצחת!

קבלו מתכון לפיצה מושלמת וטעימה שמכינים במחבת בדקות ספורות של עבודה בלי להתפשר על הטעם הגבינתי העשיר בשום אופן.

מכינים לנכדים ולבני המשפחה כהפתעה טעימה וצופים איך כולם עפים עם אנחות של עונג בכל ביס וביס!

מתכון באדיבות: נועם זיגדון

ספר המתכונים של נועם זיגדון

פיצה במחבת בדקות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

פיצה במחבת בדקות

פיצה במחבת בדקות של עבודה

פיצה מושלמת וטעימה שמכינים במחבת בדקות ספורות של עבודה עם טעם עשיר ומלא בגבינה נמסה בפה!
ציון 4.30 על ידי 27 דירוגים
לדרג
כמות 15 פיצות אישיות
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כף מלח
  • 2 ½ כוסות מים
  • ¼ כוס שמן

לרוטב פיצה:

  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • ½ כוס מים
  • 2 כפות חומץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • פלפל שחור
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו
  • ¼ כוס שמן

לתוספות: (כל מה שאוהבים)

  • גבינה צהובה
  • זיתים
  • פטריות
  • מוצרלה
  • עגבניות

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - נלוש במיקסר 5-7 דקות לבצק אחיד ואז מניחים למשך 10 דקות למנוחה
  • מחלקים את הבצק ל-15 כדורים שווים
  • להכנת הרוטב - להשחים את הרסק עם השמן ורבע כוס מים, ואז מוסיפים את השום והתבלינים
  • ולהוסיף עוד חצי כוס מים. מבשלים כ-5 דקות
  • פותחים כל כדור לעיגול בעובי ½ ס"מ .
  • מחממים מחבת טפלון ולשמן מעט.
  • מניחים את הבצק במחבת ומבשלים כ-3 דקות. לאחר מכן הופכים את הבצק.
  • מורחים את הרוטב ומוסיפים תוספות כמו זיתים פטריות מוצרלה עגבניות. מפזרים גבינה צהובה.
  • לכסות את הסיר ולבשל כ-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל .

הערות וטיפים

אפשר לאפות בתנור, אבל אז כבר עדיף בצק אחר - כזה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון פיצה במחבת זה? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פי‎צה במחבת  – נועם זיגדון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון

Similar Posts

4 Comments

  1. לא הבנתי, כפית שמרים על קילו קמח?? ובטח גם הבצק לא יתפח יותר מידי לפני הכניסה לתנור, אז למה בכלל לשים שמרים?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?