פיצה במחבת בדקות של עבודה
פיצה מושלמת וטעימה שמכינים במחבת בדקות ספורות של עבודה עם טעם עשיר ומלא בגבינה נמסה בפה!
לא תמיד צריך לעבוד שעות ולהפעיל תנורים בשביל לפנק את המשפחה בפיצה שווה ומושלמת, כי לפעמים הפשטות מנצחת!
קבלו מתכון לפיצה מושלמת וטעימה שמכינים במחבת בדקות ספורות של עבודה בלי להתפשר על הטעם הגבינתי העשיר בשום אופן.
מכינים לנכדים ולבני המשפחה כהפתעה טעימה וצופים איך כולם עפים עם אנחות של עונג בכל ביס וביס!
מתכון באדיבות: נועם זיגדון
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
פיצה במחבת בדקות של עבודה
פיצה מושלמת וטעימה שמכינים במחבת בדקות ספורות של עבודה עם טעם עשיר ומלא בגבינה נמסה בפה!
לדרג
כמות 15 פיצות אישיות
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 1 כפית שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 אבקת אפיה
- 1 כף מלח
- 2 ½ כוסות מים
- ¼ כוס שמן
לרוטב פיצה:
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- ½ כוס מים
- 2 כפות חומץ
- 2 שיני שום כתוש
- פלפל שחור
- 1 כפית סוכר
- 1 כפית מלח
- 1 כפית אורגנו
- ¼ כוס שמן
לתוספות: (כל מה שאוהבים)
- גבינה צהובה
- זיתים
- פטריות
- מוצרלה
- עגבניות
אופן ההכנה
- להכנת הבצק - נלוש במיקסר 5-7 דקות לבצק אחיד ואז מניחים למשך 10 דקות למנוחה
- מחלקים את הבצק ל-15 כדורים שווים
- להכנת הרוטב - להשחים את הרסק עם השמן ורבע כוס מים, ואז מוסיפים את השום והתבלינים
- ולהוסיף עוד חצי כוס מים. מבשלים כ-5 דקות
- פותחים כל כדור לעיגול בעובי ½ ס"מ .
- מחממים מחבת טפלון ולשמן מעט.
- מניחים את הבצק במחבת ומבשלים כ-3 דקות. לאחר מכן הופכים את הבצק.
- מורחים את הרוטב ומוסיפים תוספות כמו זיתים פטריות מוצרלה עגבניות. מפזרים גבינה צהובה.
- לכסות את הסיר ולבשל כ-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל .
הערות וטיפים
אפשר לאפות בתנור, אבל אז כבר עדיף בצק אחר - כזה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון פיצה במחבת זה? אל תהססו לשאול!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: פיצה במחבת – נועם זיגדון
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: פשוט לבשל עם נועם זיגדון
היי,
תודה על המתכון
הכנתי מקמח כוסמין ויצא מושלםםם וקל בטרוף
תודהה
היי אסתר!
נהדר, שמחים מאוד לדעת שיצא מושלם ושנהנית מהמתכון 🙂
מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו אם את עדיין לא שם!
קבוצה נוספת של מתכונים שאולי יעניינו אותך – מתוקים גרין
לא הבנתי, כפית שמרים על קילו קמח?? ובטח גם הבצק לא יתפח יותר מידי לפני הכניסה לתנור, אז למה בכלל לשים שמרים?
היי הדר, המתכון הזה מתאים לפיצה במחבת והבצק שונה מפיצה רגילה שמכינים בתנור.