Go Back
+ servings
פיצה במחבת בדקות

פיצה במחבת בדקות של עבודה

פיצה מושלמת וטעימה שמכינים במחבת בדקות ספורות של עבודה עם טעם עשיר ומלא בגבינה נמסה בפה!
ציון 4.30 על ידי 27 דירוגים
כמות 15 פיצות אישיות
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כף מלח
  • 2 ½ כוסות מים
  • ¼ כוס שמן

לרוטב פיצה:

  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • ½ כוס מים
  • 2 כפות חומץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • פלפל שחור
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו
  • ¼ כוס שמן

לתוספות: (כל מה שאוהבים)

  • גבינה צהובה
  • זיתים
  • פטריות
  • מוצרלה
  • עגבניות

אופן ההכנה

  • להכנת הבצק - נלוש במיקסר 5-7 דקות לבצק אחיד ואז מניחים למשך 10 דקות למנוחה
  • מחלקים את הבצק ל-15 כדורים שווים
  • להכנת הרוטב - להשחים את הרסק עם השמן ורבע כוס מים, ואז מוסיפים את השום והתבלינים
  • ולהוסיף עוד חצי כוס מים. מבשלים כ-5 דקות
  • פותחים כל כדור לעיגול בעובי ½ ס"מ .
  • מחממים מחבת טפלון ולשמן מעט.
  • מניחים את הבצק במחבת ומבשלים כ-3 דקות. לאחר מכן הופכים את הבצק.
  • מורחים את הרוטב ומוסיפים תוספות כמו זיתים פטריות מוצרלה עגבניות. מפזרים גבינה צהובה.
  • לכסות את הסיר ולבשל כ-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל .

הערות וטיפים

אפשר לאפות בתנור, אבל אז כבר עדיף בצק אחר - כזה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.