להכנת הבצק - נלוש במיקסר 5-7 דקות לבצק אחיד ואז מניחים למשך 10 דקות למנוחה
מחלקים את הבצק ל-15 כדורים שווים
להכנת הרוטב - להשחים את הרסק עם השמן ורבע כוס מים, ואז מוסיפים את השום והתבלינים
ולהוסיף עוד חצי כוס מים. מבשלים כ-5 דקות
פותחים כל כדור לעיגול בעובי ½ ס"מ .
מחממים מחבת טפלון ולשמן מעט.
מניחים את הבצק במחבת ומבשלים כ-3 דקות. לאחר מכן הופכים את הבצק.
מורחים את הרוטב ומוסיפים תוספות כמו זיתים פטריות מוצרלה עגבניות. מפזרים גבינה צהובה.
לכסות את הסיר ולבשל כ-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל .