| | | | |

קרקר מושלם קרנצ'י ללא סוכר וללא גלוטן

מתכון לקרקר הכי מושלם בעולם שמכינים ללא סוכר וללא גלוטן ובלי טיפת קמח, ותמיד מקבל קראנצ'יות מפתיעה
בהשראת: שרית ברסקה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון קרקר

הכי בריא, הכי טעים – מתכון לקרקר הכי מושלם בעולם שמכינים ללא סוכר וללא גלוטן ובלי טיפת קמח, ותמיד מקבל קראנצ'יות מפתיעה שתשאיר אתכם מכורים לעוד ועוד.

סטארט אפ מדהים וכשאפשר להכין אותם בקערה אחת ובלי יותר מדי בלאגן במטבח, הם במהירות יקבלו מקום של כבוד אצלכם במטבח!

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון קרקר
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון קרקר

קרקר מושלם קרנצ'י ללא סוכר וללא גלוטן

מתכון לקרקר הכי מושלם בעולם שמכינים ללא סוכר וללא גלוטן ובלי טיפת קמח, ותמיד מקבל קראנצ'יות מפתיעה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • ½ כוס זרעי פשתן טחון
  • שומשום (50 גרם )
  • פרמזן מגורד (25 גרם )
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פסיליום
  • 2 כפות שמן זית
  • ½ כוס מים
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • טימין (לפי הטעם)
  • צ'ילי (לפי הטעם)
  • טוסקנה (לפי הטעם)
  • קצח כמון שחור (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • נשים הכול בקערה ונערבב לתערובת אחידה.
  • על תבנית נניח נייר שאותו נשמן מעט.
  • נשפוך את התערובת למרכז התבנית עם מרית רטובה מעט נתחיל לשטח לצורה מלבנית לשכבה דקה .
  • נחמם תנור על חום של 170 מעלות ונאפה למשך כ-30 דקות או עד להתקשות של הקרקר אבל לא לשרוף אותו.
  • נוציא ונחתוך ונחכה שיתקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קרקר ביתי

איך אפשר לעשות פרווה?
אפשר לוותר על הפרמזן זה יפגע מעט בטעם להוסיף כף חמאת בוטנים.
אפשר עם חמאת שקדים במקום חמאת בוטנים?
כן אין בעיה.
אפשר בלי פסיליום?
אפשרי עם צ'יה אבל זה מתכון אחר.
אין לי פרמזן בבית. אפשר גבינה צהובה?
גבינה קשה כמו מונצ'גו פוקורינו כל גבינה אחרת תפגע במרקם.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון קרקר
צילום: אורית עמיקם

"הכנתי את הקרקרים. טעים ופריך!"
אורית עמיקם

מתכון קרקר
צילום: אילנית חדד

"עוד ניסיון מוצלח!"
אילנית חדד

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…

עוד מתכונים מעניינים באתר

צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר! 

 

מקור: קרקר מתכון מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?