מתכון כרובית מטוגנת כמו במסעדות
כרובית מטוגנת כמו במסעדות שאי אפשר להפסיק לנשנש! מתכון לכרובית מטוגנת פשוט לנשנוש טעים וממכר שלא רוצים להפסיק לאכול!
כשאני מארחת משפחה וחברים אני אוהבת להכין כרובית מטוגנת בבלילה מדהימה ולהגיש אותן לצד הנשנושים שאני מגישה לצד בירה קרה או אפילו בתור מנה ראשונה לצד הסלטים של ארוחת השבת.
מתכון קל מאוד להכנת כרובית מטוגנת קריספית ממכרת ביותר! כל כך טעימה שהיא תחליף במהרה את הפיצוחים ושאר הנשנושים שהגשתם עד היום! מתכון מושלם ובריא יותר לנשנוש שאפשר להכין בכל רגע נתון ובמהירות מטורפת!
למה באמת כדאי לכם: כרובית מטוגנת כמו במסעדות
- נשנוש משגע, ממכר ובריא יותר מכל נשנוש אחר שלא רוצים להפסיק לאכול!
- פינוק מושלם להגיש לאורחים לצד בירה קרה או לצד הסלטים של ארוחת השבת!
- ניתן להגיש עם מגוון רטבים מפנקים לשדרוג הטעם והחוויה!
- מתכון קל שמכינים במהירות שיא ואפשר להכין מעכשיו לעכשיו!
שורה תחתונה: כשמתחשק להגיש נשנוש שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו, מכינים כרובית מטוגנת!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
מתכון כרובית מטוגנת כמו במסעדות
המצרכים
- 1 ראש כרובית
- 2 ביצים
- פירורי לחם זהב (לציפוי)
- קמח (לציפוי)
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- כורכום (לפי הטעם)
- שומשום (לציפוי)
אופן ההכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים עם כף מלח לכמה דקות של יהיה רך מדי.
- מסננים ומצננים היטב.
- שמים בקערה ראשונה קמח, שמים בקערה שנייה ביצים עם מלח פלפל שחור ומעט מים ולערבב היטב, ובקערה שלישית שמים פירורי לחם מעורבב עם חצי כפית כורכום ושומשום לערבב .
- לוקחים כרובית וטובלים בקמח ואז בביצה ובסוף עם פירורי לחם.
- מחממים שמן ומטגנים.
שאלות נפוצות: מתכון לכרובית מטוגנת
את משתמשת בפירורים מוזהבים? כן של אסם מוסיפה מעט כורכום נותן צבע יפה ושומשום. |
הבמה כולה שלכם:
"נראה אש!"
ישראלה כהן
"איזה מושלם יצא!"
כוכבית ישראל
רק עוד דבר אחד אחרון!
כרובית מטוגנת כמו במסעדות
שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עראיס ביתי קל מפנק
- קציצות ירק ב-10 דקות
- פסטה ברוטב עגבניות קלה
- סלט ביצים ב-4 רכיבים
- הירח של אמו של מארק שועיט
בא לכם עוד? עשרות מתכוני ארוחת ערב מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: כרובית מטוגנת מתכון שרה יוסף
הי
חייבים להכין סמוך לארוחה או שאפשר מראש?
והאם אפשר להכין מכרובית קפואה?
תודה רבה
היי מרגלית,
אפשר להכין מכרובית קפואה, אבל מומלץ להכין בסמוך לארוחה 🙂
צריך לטגן בשמן עמוק?
היי ריקי,
לא, אין חובה לטגן בשמן עמוק. אפשר גם לרסס בשמן ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות עד שהפרחים מזהיבים.
בהצלחה 🙂