כרובית מטוגנת טעימה וממכרת, קלה ומהירה להכנה להגשה בכל רגע נתון!
ציון 4.42 על ידי 39 דירוגים
באדיבות: שרה יוסף
המצרכים
1ראש כרובית
2ביצים
פירורי לחם זהב(לציפוי)
קמח(לציפוי)
מלח (קורט)
פלפל שחור(מעט)
כורכום (לפי הטעם)
שומשום(לציפוי)
אופן ההכנה
מפרקים את הכרובית לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים עם כף מלח לכמה דקות של יהיה רך מדי.
מסננים ומצננים היטב.
שמים בקערה ראשונה קמח, שמים בקערה שנייה ביצים עם מלח פלפל שחור ומעט מים ולערבב היטב, ובקערה שלישית שמים פירורי לחם מעורבב עם חצי כפית כורכום ושומשום לערבב .
לוקחים כרובית וטובלים בקמח ואז בביצה ובסוף עם פירורי לחם.
מחממים שמן ומטגנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.