| | | | | | | | |

פשטידת תירס פרווה קלה ומטריפה

פשטידת תירס פרווה וקלה ללא חלב, עם גרגירים עסיסיים, קרם קוקוס אקזוטי, בצל מתקתק ומלא שומשום מתפצפץ מעל. כמה דקות הכנה ויש לכם בוקר טעים במיוחד או ערב משפחתי מפנק
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
פשטידת תירס

בוקר טוב במיוחד או ערב משפחתי מפנק מתחילים עם פשטידת תירס פרווה משגעת וסלט מרענן, שתציף את הבית בריח מטריף ואת הבטן בטעמים רכים ומופלאים.

גרגירים צהובים מלאי עסיסיות, ארומה של קרם קוקוס אקזוטי, תיבול מדויק בצל מאודה מתקתק, ומלא שומשום מתפצפץ מעל, ומהתנור יוצאת בעוד דקות פשטידת תירס קלה וקלילה, טעימה ומהבילה, וכן כן גם יפה ושזופה!

מתכון לפשטידת תירס המושלמת לרעבים, לאלו שאין להם כח לעמוד שעות במטבח, לרגישים לחלב, לילדים, לצמחונים – ותכלס לכולם, כי אין מי שלא יתמכר אל פשטידה תירס קלה ונהדרת, שלצד סלט ירקות גדול וחופן אגוזים קריספיים יעשו לכם בוקר טעים במיוחד, וגם צהריים וגם ערב…

ספר המתכונים של עידית מרום

פשטידת תירס
צילום: עידית מרום

למה באמת כדאי לכם: פשטידת תירס

 

  • מתכון לפשטידת‎ תירס משגעת ללא מוצרי חלב בכלל!!
  • כמה דקות הכנה ויש לכם פ‎שטידת תירס קלה, ומהבילה, וכן כן, גם יפה וטעימה

שורה תחתונה: פשטיד‎ת תירס פרווה שמתאימה לכווולם!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

 

פשטידת תירס

פשטידת תירס פרווה קלה ומטריפה

פשטידת תירס פרווה וקלה ללא חלב, עם גרגירים עסיסיים, קרם קוקוס אקזוטי, בצל מתקתק ומלא שומשום מתפצפץ מעל. כמה דקות הכנה ויש לכם בוקר טעים במיוחד או ערב משפחתי מפנק
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

ציוד

תבנית מרובעת משומנת

המצרכים

  • בצל גדול
  • שמן זית
  • 4 ביצים (מומלץ אורגניות)
  • קופסא גדולה של קרם קוקוס (ארוי די מומלץ)
  • כוס תירס קפוא שטוף ומסונן
  • בצל מאודה
  • חופן גדול של פטרוזיליה/שמיר קצוצים
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל
  • כוס קמח כוסמין מלא (אפשר להחליף בקמח קינואה/עדשים)
  • כפית אבקת אפייה
  • שומשום

אופן ההכנה

  • לאדות קלות את הבצל בכף שמן זית, לטרוף בקערה 4 ביצים ולהוסיף קרם קוקוס, תירס שטוף, בצל מאודה ופטרוזיליה.
  • לתבל באגוז מוסקט, מלח ופלפל, לטרוף היטב את הכל ולהוסיף כוס קמח כוסמין מלא עם כפית אבקת אפייה.
  • להעביר לתבנית מרובעת משומנת, לזרות המון שומשום מלמעלה ולהכניס לתנור מחומם על 170 למשך 30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פשטידת תירס
צילום: עידית מרום

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אמצע שבוע ונגמרו הרעיונות לארוחה? פשטידת תירס ועוד פשטידות מטריפות הן תמיד התשובה:

עוד מתכונים מעניינים באתר

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?