| | | | |

קיש גבינות ללא גלוטן קל ופשוט

מארחים לשבועות? עם קיש גבינות ללא גלוטן תתכוננו לקצור מלאאא מחמאות, בזכות שילוב מושלם ויפהפה של בצק פריך נפלא, גבינות רכות ואווריריות ועגבנית עסיסיות ומלאות צבע כובש
בהשראת: דקלה אלהרר
ציון 4.20 על ידי 15 דירוגים
קיש גבינות ללא גלוטן

תקראו לו פאי, טארט או קיש – זה בדיוק הזמן בשנה, לקראת שבועות ופתיחת הקיץ – להכין מאפי גבינות וירקות קלילות, טעימות ונהדרות לכל ארוחה!

כך למשל, קיש גבינות ללא גלוטן מלא טעמים מופלאים וניחוחות מגרים שיציפו את הבית באווירה חגיגית ומפנקת במיוחד.

עם שכבת בצק פריך מעולה ונטולת גלוטן, מילוי גבינות מענג ופרוסות עגבניות עסיסיות – קיבלתם מנה מושלמת ויפהפייה, בהכנה לה ופשוטה, שתלך מעולה עם כל סלט שתניחו לידה, ותבלוט על כל שולחן בצבעוניות מרהיבה

ספר המתכונים של דקלה אלהרר

קיש גבינות ללא גלוטן
צילום: דקלה אלהרר


למה באמת כדאי לכם: קיש גבינות ללא גלוטן

 

  • שילוב מענג של בצק פריך וקל, מילוי גבינות רך ואוורירי ועגבנית אפויות עסיסיות ומלאות צבע!
  • אופן הכנה קליל, חומרים מצוינים ויש לכם מנה חלבית מנצחת לחג!
  • כי הוא לא רק טעים אלא גם בריא, צמחוני ונטול גלוטן!

שורה תחתונה: מארחים לשבועות? עם קיש גבינות ללא גלוטן תתכוננו לקצור מלאאא מחמאות!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? קיש גבינות ללא גלוטן

 

קיש גבינות ללא גלוטן

קיש גבינות ללא גלוטן קל ופשוט

מארחים לשבועות? עם קיש גבינות ללא גלוטן תתכוננו לקצור מלאאא מחמאות, בזכות שילוב מושלם ויפהפה של בצק פריך נפלא, גבינות רכות ואווריריות ועגבנית עסיסיות ומלאות צבע כובש
ציון 4.20 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: דקלה אלהרר

המצרכים

לבצק:

  • ½1 כוס קמח רגיל או קמח תמי רב תכליתי נטול גלוטן
  • 2 חלמונים
  • 70-100 גרם חמאה מומסת
  • ¼ כוס חלב

למילוי:

  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע גבינת סקי 5% (250 גרם)
  • 1 ביצה
  • 2 חלבונים שהשארנו בצד קודם
  • 7 עגבניות שרי חתוכות לחצי (או עגבנייה חתוכה לפרוסות)

אופן ההכנה

  • מערבבים את חומרי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד. לוקחים את הבצק ובאמצעות האצבעות מורחים את הבצק לכל אורך תבנית הקיש.
  • מפזרים שכבה ראשונה של גבינה צהובה מגורדת (בערך 50-60 גרם)
  • לוקחים קערה קטנה שמים בתוכה את החלבונים שנשארו, ביצה אחת וגבינת סקי. מערבבים טוב טוב ושמים כשכבה שניה, מעליה שמים את כל הגבינה שנותרה, ומפזרים את פרוסות העגבניות / שרי איך שאוהבים.
  • אופים על 180 מעלות טורבו, 35 דקות או לחלופין 180 עליון תחתון 50-60 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
קיש גבינות ללא גלוטן
צילום: דקלה אלהרר
קיש גבינות ללא גלוטן
צילום: דקלה אלהרר

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: דקלה אלהרר

מוזמנים לעקוב גם בדף מאמי'ז קיטשן | מאמי'ז קיטשן – הקבוצה

Similar Posts

8 Comments

    1. היי יריב!
      תודה רבה על התגובה. אנחנו מודעים לבעיה במתכון לכן סידרנו אותו וכעת תוכל למצוא בו את אופן ההכנה.
      אנחנו יודעים שפספסנו את שבועות, אבל מדובר בקיש טעים בטירוף כך ששווה להכין אותו בלי קשר.
      בהצלחה ואנחנו ממש מתנצלים על התגובה המאוחרת ?

    1. היי נאוה!
      תודה רבה על התגובה שלך, שבעקבותיה סידרנו את המתכון. עכשיו תוכלי למצוא את אופן ההכנה.
      אנחנו יודעים שפספסנו את חג השבועות, אבל הקיש הזה ממש טעים כך ששווה להכין אותו בלי קשר לחג.
      בהצלחה ומתנצלים על התגובה המאוחרת ?

  1. חסר אופן ההכנה. היום כבר אי אפשר למצוא מתכון שמופיע מסודר מתחילתו ועד סופו. הפרסומות השתלטו על המסך והן קוטעות את רצף המתכון או טקסט כלשהו. בלתי נסבל

    1. היי יפה!
      תודה רבה על התגובה החשובה שלך, סידרנו את המתכון וכעת תוכלי למצוא את אופן ההכנה.
      אנחנו יודעים שפספסנו את שבועות, אבל הקיש הזה כל כך טעים ששווה להכין אותו בלי קשר לחג.
      בהצלחה ומתנצלים על התגובה המאוחרת 🙂

  2. זו פנייה שניה שלי אליכן.
    יש אפשרות להוריד את הפרסומות או למנן?
    זה נורא מבאס אותי להיכנס לאתר שלכן.
    תודה רבה על ההתחשבות.

    1. היי שירה!
      תודה רבה על התגובה החשובה שלך.
      אנחנו מתנצלים מאוד על החוויה הלא נעימה שהייתה לך באתר שלנו. נשמח להבהיר את העניין כי אנחנו חושבים שמגיע לך לדעת:
      מאחר שאלה פרסומות של גוגל, אין לנו כל כך שליטה על המיקום שבו הן מתפרסמות.
      עם זאת, אנחנו כן יכולים לנסות לסדר את המתכונים כך שיהיו ברורים יותר, וזה מה שאנחנו עושים בתקופה האחרונה, במקביל לשיפוץ מסיףבי של כל המתכונים באתר.
      מקווים שהצלחנו להעביר את הנקודה, ומזמינים אותך להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלנו. אנחנו מעלים לשם מתכונים נהדרים חדשים כל יום 🙂
      https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?