| |

פיצות אישיות מדהימות בקלי קלות

טעם מושלם מבצק חלומי
בהשראת: סמדר חי
ציון 4.23 על ידי 18 דירוגים
פיצות אישיות

לרגעים האלה שבהם פתאום רעבים למשהו מפנק וטעים, אבל לא רוצים להשקיע את כל היום בהכנות במטבח, מתכון זה יציל לכם את המצב!

קבלו מתכון לפיצות אישיות מדהימות במיוחד שמכינים בקלי קלות עם בצק ייחודי המקבל רכות חלומית וטעם מושלם.

משדכים לכל מיני תוספות מפנקות שאוהבים, ונהנים מחווית הטעמים המושלמת של הפיצריות בנוחות ביתכם!

תודה ענקית לסמדר חי ששיתפה את מתכון הנדיר הזה בקבוצתנו!

מתכון באדיבות: סמדר חי

ספר המתכונים של סמדר חי

 

פיצות אישיות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פיצות אישיות

פיצות אישיות מדהימות בקלי קלות

טעם מושלם מבצק חלומי
ציון 4.23 על ידי 18 דירוגים
לדרג
כמות 35 יחידות בערך
באדיבות: סמדר חי

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח (מנופה)
  • ½ כוס שמן זית
  • 2 כפות סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 2 ¼ כוסות מים חמים (בערך)
  • 1 כף שמרים יבשים

להוספה מעל:

  • שמן זית
  • רוטב פיצה
  • גבינה מגורדת
  • תוספות כפי שאוהבים

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המרכיבים ללא המלח, ותוך כדי ערבוב מוסיפים את המלח ואז נלוש היטב עד לקבלת בצק רך וגמיש
  • מתפיחים שעה וחצי
  • לאחר מכן מחלקים לכדורי בצק ויוצרים גומה במרכז של כל כדור בצק ואז מתפיחים שוב חצי שעה.
  • מורחים שמן זית ורוטב פיצה וגבינה מגורדת, ומוסיפים מה שאוהבים.
  • אופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה, 20 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: פיצות אישיות

אפשרי להכין את הבצק ולהקפיא?
אפשר בהחלט.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

12 Comments

  1. היי
    עשיתי את המתכון הזה בכמות של 70 פיציות ויצא מושלם!!!, באמת זה אחד המתכונים שגם יוצא טעים וגם יחסית ממש קל.
    המלצה-אני השתמשתי ברוטב פיצה של אוסם, זה בא בבקבוקים ויש את זה ברוב הסופרים הגדולים.
    והערה מאד חשובה-אחרי שמתפיחים את הבצק שעה וחצי כתוב במתכון לעשות עיגולים ולתת לזה לתפוח עוד חצי שעה ואז למרוח את הרוטב… עשיתי באמת ככה והבצק יצא לי נורא עבה כמו לחמנייה אז מה שצריך לעשות זה אחרי ההתפחה הראשונה לחלק לעיגולים ולרדד את הבצק לממש דק בעובי של בערך-2 ס"מ כי זה מאד תופח בתנור ולוותר על ההתפחה השנייה של החצי שעה היא באמת מיותרת וזה יוצא כמו בחנויות! מושלם!- זה כמו גירסא משופרת של המתכון הזה.

    1. היי מיכל,
      שמחים שנהנית מהפיציות ותודה רבה ששיתפת אותנו בטיפ הנהדר!
      אם בא לך להשוויץ קצת, את מוזמנת גם להעלות תמונות לקבוצה 🙂

  2. היי
    כמה בערך אני צריכה גבינה צהובה ל-70 פיציות?
    וכמה רוטב פיצה ל-70 פיציות?
    ועם איזה רוטב פיצה מומלץ להשתמש?

    1. היי מיכל,
      לגבי הגבינה, תלוי כמה את רוצה לשים, אבל בגדול אולי 500 גרם פלוס מינוס.
      לגבי הרוטב, זה עניין של טעם מכיוון שפה מדובר ברוטב פיצה מוכן. היינו ממליצים לקנות רוטב טבעי ואיכותי ככל האפשר 🙂
      בהצלחה!

  3. לגבי הקפאה – באיזה שלב? לפני התפחה? אחרי התפחה ראשונה? שניה? אפשרי גם כשהתוספות על?
    כל התשובות נכונות?
    אשמח לדעת כי צריכה להכין כמות גדולה ולא רוצה לפשל… :-),
    תודה

    1. היי נטע,
      אפשר להקפיא לפני התפחה בלי בעיה.
      אם רוצים אחרי התפחה (לא משנה אם ראשונה או שנייה) כדאי מראש להתפיח בכלי שיכול להיכנס כמו שהוא למקפיא בלי לגעת בבצק כדי לא לפגוע באווריריות שלו.
      אפשר להקפיא עם תוספות.
      בהצלחה ושבת שלום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?