Go Back
תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור בטעם מטורף

מתכון של תפוחי אדמה בתנור, שמכינים במהירות וזוללים במהירות גבוהה יותר.
ציון 4.44 על ידי 46 דירוגים
באדיבות: שושנה ברוך

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 10 תפוחי אדמה (חצויים לחצאים - ללא קילוף)

לרוטב:

  • 1 כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 כפיות אבקת מרק בצל

אופן ההכנה

  • חוצים את התפוחי אדמה לחצאים ללא קילוף.
  • מכניסים לבלנדר את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים לאחידות החומרים.
  • מורחים מעל כל חתיכת תפוחי אדמה בערך כף אחת.
  • מניחים בתבנית עם נייר אפייה ושמים רדיד אלימוניום מעל לאיטום מלא
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 85 דקות בערך. לחשוף גריל 10 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.