פשטידת כרוב דיאטטית וטעימה בטירוף
חווית טעמים עשירה ומרעננת
מחפשים להרזות את הקילוגרמים המיותרים מבלי להתפשר על הדברים הטובים בחיים? אז תכירו את הפשטידה שתשאיר אתכם המומים!
קבלו מתכון לפשטידת כרוב דיאטטית וטעימה בטירוף המשלבת המון ירק מרענן ולא מתפשרת על הטעם בשום פנים.
מנה קלילה והכי פשוטה להכנה שהכי מתאימה לדיאטה וממלאת את הבטן מבלי הקלוריות המיותרות. אין סיכוי שלא מכינים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 כרוב גדול (קצוץ דק דק)
- 5 גזרים
- 2 בצלים (גדולים)
- 5 כפות מיונז
- 5 ביצים
- פלפל שחור
- 5 כפות קמח (איזה שרוצים)
- 1 כף אבקת מרק בצל
- מלח
- ½ צרור שמיר או פטרוזיליה (לא חובה)
אופן ההכנה
- קוצצים כרוב גדול דק דק, ואז מגרדים על פומפיה חמישה גזרים. קוצצים את הבצלים גדולים.
- לקערה מוסיפים את כל המרכיבים. אפשר גם להוסיף חצי חבילת שמיר או פטרוזיליה קצוצה.
- מערבבים טוב ומניחים שעה במקרר לספיגת טעמים.
- לאחר שעה מניחים בתבנית, ניתן לפזר שומשום מעל.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 200 מעלות עד להזהבה וריכוך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי פשטידת כרוב זו? אל תהססו לשאול!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: פשטידת כרוב – דורית כהן
הכנתי בדיוק לפי המתכון יצא יכסא אחד גדולה, הכל לפח!!!!!!!!!!!!!!!!
היי אילנה,
ממש מבאס שנאלצת לזרוק אותה. נשמח להציע לך 3 מתכוני פשטידת כרוב נוספים לבחירתך:
מתכון של אלינוי שילוח
מתכון של דורית כהן
מתכון של נועם זיגדון
בהצלחה!
היי האם ניתן להקפיא אתהפשטידה?
היי שושי,
אכן כן, בהצלחה!
כבר שנה שאני מכינה את הפשטידה כל שבוע מחדש
חלק קבוע מארוחת צהריים שלי
טעימה מאד!!!!!
?
היי נעמה,
איזה כיף לדעת שאת נהנית ממנה כל כך 🙂
הפשטידה מעולה וטעימה ברמות
תודה על המתכון?
וחייבת לציין שאני מנסה ואוהבת את כל מה שאת מפרסמת?
היי שולי!
תודה רבה על הפרגון לבעלת המתכון 🙂
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הפייסבוק שלנו!
יצא לי סלט אחרי האפיה. לא מגובש ורחוק מלהיות פשטידה.
לדעתי כמות גדולה ממש במתכון ועדיין הביצים לא הדביקו.
ממש אכזבה
היי רונית, את הראשונה שמגיבה לכשלון הפשטידה וצר לנו מאוד שלא צלחת את המתכון. (מאז פרסום המתכון קיבלנו תמונות ותגובות מושלמות מחברי הקהילה).
אתה מוזמנת להתרשם ממתכוני פשטידות אחרים דומים ומוצלחים שבאתר כאן
בהצלחה בפעם הבאה!
כמה זמן בתנור? רשום עד להזהבה, אבל כמה זמן זה בערך. מעולם לא הכנתי פשטידה.
תודה.
היי גולן, עד להתייצבות והזהבה, כ40-50 דקות. בהצלחה!
האם פשטידת אחת מספיקה לכל ה 5 ימים ? והאם אין צורך במעט קמח ?
תודה על השיתוף
הפשטידה גדולה ומספיקה לכמה מנות, את מוזמנת להנות ממנה עם המשפחה בלי קשר לדיאטה כזו או אחרת או לכמות ימים מסויימת, בהצלחה ובתיאבון!
זה לא הרבה 5 ביצים?
אפשר להפחית ביצה אחת, אבל ממליצים להכין עם 5, יוצא טעים, בריא ודל קלוריות. בהצלחה!
מה גודל התבנית?
אפשר תבנית אפיה קפיצית עגולה בקוטר 24 או 26. בהצלחה!
מיונז כלל לא בריא,שימו ש.זית מעט מאד והמתכון יצליח .
דיאטטי, רק ככה
אמנם לא ניסינו אבל תודה על השיתוף אלי, אפשר להכין גם עם מיונז דל שומן ויוצא מעולה. בהצלחה!
רשום אבקת בצל… כמה? לא מובן
כף אחת.
לא ברור כמה זמן בתנור
עד להתייצבות והזהבה, כ40-50 דקות. בהצלחה!
את הבצל צריך לטגן?
זה נאפה בתנור, אין צורך לטגן קודם. בהצלחה!
אשמח לדעת מה אפשרי לשים במקום המיונז
בפשטידה של הכרוב
אני פשוט ניגעלת מזה
את המיונז לא מרגישים בטעם, אבל אם בכל זאת מעדיפה להימנע אז אפשר גם בלי.
שימי טיפת ש.זית רק כדי שלא תישרף למטה
היי
מה אפשר במקום מיונז?
לא מרגישים מבחינת טעם אך אפשר להשמיט אם ממש לא אוהבים.
שמן זית טיפטיפה
בלי קמח או פרורי לחם?? לא מתייצב!!!
היי אטי,
אנחנו מתנצלים שהמידע היה חסר – 5 כפות קמח.
למרות שעידכנו את המתכון, אנחנו מבינים שאת עדיין לא מצליחה לראות את העדכון.
זה יסתדר בקרוב, עימך הסליחה.
ללא קמח? פרןרי מלח????
היי אטי,
מתנצלים על חוסר המידע – יש במתכון 5 כפות קמח (איזה שאת רוצה).
בהצלחה 🙂
איפה רשום 5 כפות קמח?
היי אטי,
את תוכלי לראות את העדכון שעשינו בקרוב.
מתנצלים על כך.