פשטידת פסטה גבינות וירקות מדהימה
חווית טעמים עשירה ומשגעת
מתחשק לכם להתפנק על פסטה מענגת במיוחד? אז הפשטידה המעלפת הזו בטח תעשה לכם את היום!
קבלו מתכון לפשטידת פסטה שיא השלמות המשלבת גבינות עשירות ונמסות עם המון ירקות רכות התורמים לביס רך ועשיר בטעמים משגעים.
פשטידה מדהימה המספקת חווית טעמים אגדית שכל המשפחה בטח תאהב. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!
מתכון באדיבות: שירלי עשיר
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית קפיץ 24
המצרכים
- 1 חבילה פסטה (500 גרם)
- 1 בצל גדול
- 5 שיני שום
- קופסת פטריות שימורים (230 גרם לאחר סינון)
- 1 גמבה אדומה
- 50 גרם חמאה
- 2 כפות שמן
- 4 ביצים
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 1 גביע קוטג' (250 גרם)
- 100 גרם גבינת פטה מגורדת
- קורט אגוז מוסקט
- ½ כפית פלפל שחור
- מלח
- פירורי לחם
לציפוי:
- 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
- 2 ביצים
- 1 בצל ירוק
- 1 עגבניה
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה עם כף מלח עד שנהיית רכה, ואז מסננים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות, ומצפים תבנית בשמן ומפזרים מעל פירורי לחם.
- מטגנים במחבת עם חמאה ו-2 כפות שמן את הבצל והשום עד להזהבה.
- מוסיפים גמבה ומערבבים עד שנהיית רכה. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-7 דקות נוספות. לאחר מכן מצננים מעט.
- מערבבים את כל חומרי הפסטידה יחד (פסטה, תערובת ירקות, גבינות, ביצים, שמנת ותבלינים.)
- מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות.
- מכינים את הציפוי - מערבבים יחד את השמנת החמוצה, ביצים ובצל ירוק חתוך לפרוסות.
- מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים מעל את הציפוי. מפזרים פרוסות עגבניה מעל, ואז מכניסים לתנור למשך 20 דקות נוספות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פשטידת פסטה וגבינות
באיזה פסטה השתמשת? פסטה פנה בצורה של הצינורות.אפשר כל צורה שאוהבים. |
את הפסטה סידרת שהם עומדים אחד אחד או פשוט ערבבת עם התערובת ואז לתבנית? פשוט ערבבתי הכל. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
לא יותר פשוט לרשום את זה כבר במתכון? פסטה צינורות?
היי שרה, היה חשוב לנו להבהיר שזה לא הסוג היחידי שאפשר להשתמש בו אז ציינו פסטה באופן כללי במתכון עצמו ומתחת מפורט שאפשר להשתמש בכל מיני וספציפית ממליצים על צינורות. מקווים שנהנית מהמתכון ובתיאבון!