|

לחם לפסח רך ואוורירי כענן

עם טעם מענג ומפתיע
בהשראת: סימה ארביד
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לחם לפסח רך

אם גם לכם נמאס מהמצות פסח זה, אז לא תהיו מוכנים לחגוג עד שתכינו לחמניות נדירות ומיוחדות אלה שפשוט אי אפשר לוותר עליהן!

קבלו מתכון ללחם לפסח רך ואוורירי כענן המתקבל במרקם נדיר וחלומי עם טעם כל כך מענג ומפתיע, שלא תאמינו שהוא כשר!

לחמניות קמח ללא גלוטן הכי מסורתיות שיש שישדרגו לכם את ארוחת החג בטעמים עשירים ושמחה נלווה.

מתכון באדיבות: סימה ארביד

ספר המתכונים של סימה ארביד

 

לחם לפסח רך

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לחם לפסח רך

לחם לפסח רך ואוורירי כענן

עם טעם מענג ומפתיע
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 0 לחמניות
באדיבות: סימה ארביד

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 1 שקית קמח שמרים של פסח הכחול (350 גרם)
  • ½ כפית מלח
  • ½ כף סוכר
  • 2 ביצים
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  • במעבד מזון שמים את הקח ומוסיפים אליו את המלח וסוכר, ומערבבים מעט.
  • לאחר מכן מוסיפים גם את הביצים, רבע כוס שמן, וכוס מים. מערבבים הכל יחד בין 7-8 עד שנהייה כמו בלילה של עוגה.
  • מעבירים לקערה, מרססים מעט שמן מלמעלה, ונותנים מנוחה של חצי שעה. מכסים בניילון.
  • לוקחים תבניות (אפשר אינגליש קייק) עם נייר אפייה, ושופכים את כל הבלילה בתבניות. מחלקים ל-5 או 6 על המגש של התנור, מורחים מעל חלמון עם מעט מים וקורט מלח, ושומשום, ונותנים להם מנוחה של חצי שעה.
  • מכניסים לאפייה רגילה פס עליון תחתון, על חום 160 מעלות למשך 30 דקות בערך. איך שמסיימים אפייה, מוציאים ומכסים עם מגבת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
לחם לפסח רך


שאלות נפוצות: לחם לפסח רך

אפשר להכין חלה מהכמות שרשומה?
לא הבלילה מאוד רכה כמו של עוגה.
אפשר ללוש ביד במקום במכונה?
כן אבל צריך מהירות גבוהה.
זה ללא גלוטן?
הקמח עצמו ללא גלוטן נכון.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements