| | |

קובה אורז מטוגנת לפסח

קריספיות מעולה בטעם נדיר
בהשראת: מאיה פפיסמדוב
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
קובה אורז

חג פסח זה חושבים מחוץ לקופסא, ומפנקים את המשפחה בקובה משודרגת בגרסה חגיגית ומיוחדת לחג שאין מי שלא יאהב!

מתכון לקובה אורז מטוגנת לפסח מיוחדת ונדירה שמורכבת ממעטפת אורז טחון עם קמח מצה המקבלת קריספיות מעולה, וממלואת בהמון בשר טחון עם בצל.

קובה ביתית אמיתית שתמיד חוטפים ישר מהמחבת ונזללת בשניות. מכינים מנה מדהימה זו בקלי קלות ואז רק נותר לקצור מחמאות!

מתכון באדיבות: מאיה פפיסמדוב

ספר המתכונים של מאיה פפיסמדוב

 

קובה אורז

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קובה אורז

קובה אורז מטוגנת לפסח

קריספיות מעולה בטעם נדיר
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
כמות 25 קובות בערך
באדיבות: מאיה פפיסמדוב

המצרכים

  • למעטפת:
  • 2 כוסות אורז טחון (גרוס למרקם של סולת - אפשר להשיג/לטחון בחנויות לתבלינים ורצוי אורז עגול)
  • 1 - 1 ¼ כוסות קמח מצות
  • 2 כוסות מים רותחים
  • מלח (פלפל, כמון, קינמון, פפריקה, כורכום)
  • 1 ביצה M
  • 1 כף שמן
  • למלית:
  • 400 גרם בשר בקר טחון
  • מעט שומן כבש
  • בצל
  • שן שום אחת
  • בהרט
  • כמון (פפריקה, פלפל ומלח)

אופן ההכנה

  • מערבבים את האורז עם המים הרותחים בקערה, ומשהים אותם כ-20 דקות לצינון וספיגת נוזלים
  • לאחר מכן מוסיפים את המלח, פלפל, כמון, קינמון, פפריקה, כורכום, ביצה, כף שמן, והקמח. מערבבים או ללוש עד שנוצר בצק נוח לעבודה. לאחר מכן מתפיחים לכמה דקות.
  • לוקחים מהעיסה כדורים בגודל כדור פינג פונג בערך (מרטיבים מדי פעם את הידיים) וממלאים במלית הבשר, ומטגנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements