| | |

מרק ירקות עשיר ומיוחד

בטעם נדיר וצבעוניות מהממת
בהשראת: סוניה סאני בן הרוש
ציון 4.57 על ידי 23 דירוגים
מרק ירקות
תכירו את המרק שיחמם לכם את הלב בימים הקרים והגשומים של החורף עם טעמים מנחמים וחלומיים!

קבלו מתכון למרק ירקות עשיר ומיוחד שיוצא גם דיאטטי וגם מלא במגוון טעמים שונים מהמון ירק בריא בצבעוניות מהממת.

מרק נדיר שמכינים בצ'יק צ'ק, מגרים את כל בני המשפחה בריחות המטריפים, ונהנים בארוחה מושלמת שכולם מחסלים!

מתכון באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

ספר המתכונים של סוניה סאני בן הרוש

 

מרק ירקות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מרק ירקות

מרק ירקות עשיר ומיוחד

בטעם נדיר וצבעוניות מהממת
ציון 4.57 על ידי 23 דירוגים
לדרג
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

המצרכים

  • 1 בצל סגול או רגיל קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים+העלים קצוצים
  • 2 בטטות חתוכים לקוביות
  • 3 קישואים חתוכים לקוביות
  • 1 דלורית חתוכה לקוביות
  • 5 כוסות מים (בערך ליטר מים)
  • חופן כוסברה קצוצה
  • ותבלינים לפי הטעם:
  • מלח (פלפל שחור גרוס, מרק עוף וכורכום (מי שרוצה את המרק בשרי יכול כמובן להוסיף עוף))

אופן ההכנה

  • בסיר גדול נטגן את הבצל עם 3 כפות שמן, ונוסיף את השום ונמשיך לטגן עוד חצי דקה
  • נוסיף את הגזר והסלרי ונמשיך לטגן כדקה
  • נוסיף את שאר הירקות חוץ מהכוסברה ונערבב
  • נוסיף את התבלינים ונערבב היטב
  • נוסיף את המים עד לגובה הירקות ונביא לרתיחה
  • נבשל למשך 15 דקות ונוסיף את הכוסברה הקצוצה ואז נבשל על להבה בינונית עד שהירקות מתרככים והמים מצטמצמים ומסמיכים.
  • וכך המרק מוכן. אפשר לאכול את זה כך כמו שזה או שיש אפשרות להוציא חצי מכמות הירקות לקערה ולטחון את השאר הירקות שבסיר עם בלנדר מוט ידני ולאחר מכן מחזירים לסיר את הירקות שהוצאו ומערבבים הכל יחד. אפשר גם לטחון הכל למי שאוהב מרק ירקות טחון במיוחד הילדים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מרק ירקות

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
מרק ירקות עשיר

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים מושלמים. אל תפספסו!

מקור: מרק ירקות – סוניה סאני בן הרוש

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?