| | |

עוגיות ריבה פרח

עוגיות רכות ונימוחות בטעם של פעם.
ציון 4 על ידי דירוג אחד
עוגיות ריבה פרח

לפעמים דווקא הדברים הקטנים משנים לנו את מצב הרוח ועוזרים להביס את דכדוך החורף, והיום יש לנו בדיוק את הדבר הקטן הזה.
מתכון לעוגיות ריבה פרח מהממות, העוגיות הנוסטלגיות והטעימות במתכון פשוט, נסו פעם ויהיה לכם קשה לחיות בלעדיהן, בהתחייבות!
מתכון באדיבות: אופירה פחימה יחיא

ספר המתכונים של אופירה פחימה יחיא

עוגיות ריבה פרח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

עוגיות ריבה פרח

עוגיות ריבה פרח

עוגיות רכות ונימוחות בטעם של פעם.
ציון 4 על ידי דירוג אחד
לדרג

ציוד

כוס חד פעמית שתיה חמה
מיקסר עם וו גיטרה
שקית זילוף
קערה נוספת לערבוב
קורצת בצורת פרח

המצרכים

  • 400 גרם חמאה רכה (חתוכה לקוביות)
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 חלמונים
  • 2 כפות מים חמים
  • 4 כוסות קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 קופסת ריבה הכי פשוטה

אופן ההכנה

  • נתחיל ונניח בקערת המיקסר את החמאה , אבקת הסוכר, תמצית וניל ,חלמונים עם המים ונלוש בזהירות.
  • בקערה השנייה נניח את הקמח עם הקורנפלור, מנפים הכל ומוסיפים בהדרגה לקערת המיקסר.
  • מערבבים בדיוק עד לקבלת הבצק וישר מכבים את המיקסר ולא ממשיכים לערבב.
  • אם הבצק יוצא דביק מדי אז מומלץ לקמח אותו מעט, ואז מניחים במקרר לנוח לשעה.
  • לאחר שעה מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל6 חלקים, ומרדדים כל חלק לעובי של 1 סנטימטר.
  • מתחילים עם קריצת הבצק, קורצים שורה שלמה עם חור באמצע ושורה מתחתיה בלי חור.
  • אפשר להכניס למקפיא ל10 דקות ליצוב.
  • מחממים תנור על 180 מעלות טורבו ומכניסים את העוגיות עד לשיזוף.
  • לוקחים שקית זילוף וממלאים אותה בריבה ומזלפים מעל הפרחים בלי החור.
  • מפזרים אבקת סוכר מעל הפרחים המחוררים ומניחים על הפרח המלא. בתאבון.

הערות וטיפים

  • מי שרוצה עוגיות חלביות אפשר להמיר את המחמאה לחמאה ואת כפות המים לחלב.
  • ניתן לשמור בקופסה במקפיא, ולהוציא שעה לפני שמתכננים לאכול.
  • במתכון שומש ברשת מיוחדת במקום נייר אפייה ומכאן צורת הריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות ריבה פרח


שאלות נפוצות: עוגיות ריבה פרח

ואופים עם בתנור או רק מרדדים על זה?
לרדד על נייר אפייה ולהעביר למשטח ולאפות.
מאיפה  צורת הרשת שעל העוגיות?
צורת הרשת שעל העוגיה נוצרה משימוש בתבנית סיליקון מיוחדת שנקראת סילפט של סילקורמט, והיא באה במקום ניייר אפיה. מומלץ לרכוש מכיוון שנכנס אויר חם מתחת לעוגיות כי זו רשת והן נאפות בצורה מעולה, אם בא לכם להשקיע לכו על זה. לעוד פרטים
 

מה חושבים על: עוגיות ריבה פרח

    1. חגית בוארון:
      "איזה עוגיות מושלמות תודה"
      עוגיות ריבה פרח

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!.

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

אין ויכוח שכולם מתים על עוגיות ריבה, אבל אם בא לכם לגוון עוד, יש לנו עמוד מעולה שמרכז עוד עוגיות טעימות, כנסו >> מתכון לעוגיות

פוסט מקורי: עוגיות ריבה פרח – אופירה פחימה יחיא

Similar Posts

4 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements