| | | |

עיג'ה בשר טעימה ונוסטלגית

טעימה ועסיסית שהכי קל להכין אותה ותעשה לכם אווירה של בית חם בדיוק כמו אצל סבתא במטבח.
בהשראת: עדינה בטש
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
מתכון עיג’ה בשר

עיגה  – לא אכפת לנו אם תקראו למנה המהממת הזו עיג'ה בשר, לביבות בשר, קציצות בשר עם ירק, מה שבאמת אכפת לנו שתהיה לכם מנה מעלפת,

טעימה ועסיסית שהכי קל להכין אותה ותעשה לכם אווירה של בית חם בדיוק כמו אצל סבתא במטבח. אז איך מכינים עיג'ה בשר בקלילות למנה שכל כולה שלמות?

צריך בסך הכל בשר טחון, ביצים, בצל, פטרוזיליה ותבלינים בקערה אחת, טיגון קצר, וזהו – אפשר להעמיס בפיתה, לנגב עם טחינה, להכין בצד סלט או לפלח ישר מהמחבת …

ספר המתכונים של עדינה בטש

מתכון עיג’ה בשר
צילום: עדינה בטש

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עיג’ה בשר

עיג'ה בשר טעימה ונוסטלגית

טעימה ועסיסית שהכי קל להכין אותה ותעשה לכם אווירה של בית חם בדיוק כמו אצל סבתא במטבח.
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: עדינה בטש

ציוד

מחבת לטיגון

המצרכים

  • 1 בצל (יבש)
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • 1 חופן פטרוזיליה (קצוצה)
  • ¼ קילו בשר טחון
  • 3 ביצים
  • פלפל שחור (מעט)
  • מלח (קורט)
  • ½ כף אבקת מרק פרווה
  • 1 כף קמח מצה

אופן ההכנה

  • נכניס את כל הרכיבים לקערה ונערבב היטב.
  • עם כף לצקת לביבות מעט פחוסות למחבת על להבה לא גבוהה.
  • נטגן שני צדדים עד להשחמה והזהבה עמוקה.
  • נוציא לצלחת עם נייר אפייה לספיגת השמן. אפשר גם להוציא ישר לפיתה שתספוג את כל השומן. מגישים עם בצל, רוקט וטחינה או מיונז.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
מתכון עיג’ה בשר
צילום: עדינה בטש

רק עוד דבר אחד אחרון!

עיגה בשר

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: עיגה בשר מתכון מאת: Adina Batash

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?