| | |

בצק פיצה מהיר ב-10 דקות

פיצה כמו באיטליה אצכם בבית, בכלום עבודה!
בהשראת: קורל אזיורט
ציון 4.40 על ידי 53 דירוגים
בצק פיצה ב-10 דקות

אם גם לכם מתחשק פיצה כמו באיטליה אצלכם בבית בלי הרבה עבודה, אז הגעתם למקום הנכון!

בצק פיצה קל במיוחד שלא מצריך התפחה שמשתדך מצויין עם רוטב עגבניות משגע להכנת פיצה טעימה ורכה. בצק פיצה מהיר – רק מוסיפים איזה תוספות שאוהבים ומקבלים תענוג עשיר וגבינתי שישאיר אותכם עם טעם לעוד!

 

תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על המתכון

דרגו את המתכון כאן 

בצק פיצה ב-10 דקות

בצק פיצה ב-10 דקות

בצק פיצה מהיר ב-10 דקות

פיצה כמו באיטליה אצכם בבית, בכלום עבודה!
ציון 4.40 על ידי 53 דירוגים
לדרג
כמות 3 פיצות
סוג: ארוחות צהריים
באדיבות: קורל אזיורט

המצרכים

לבצק:

  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • כף וחצי סוכר
  • כף מלח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כוסות מים פושרים

לרוטב:

  • 7 עגבניות מקולפות חתוכות קטן
  • 5-6 שיני שום קצוצים קטן
  • מלח, סוכר ופלפל
  • רסק עגבניות קטן
  • בזיליקום עלים ואורגנו לפי הטעם

אופן ההכנה

  • שמים את כל היבשים (מלח, שמרים, סוכר) בקערה, ולאחר מכן מוסיפים להם חצי כוס שמן זית, ו-2 כוסות מים פושרים. מערבבים יד שהבצק יוצא ממש רך כמו משי, אם צריך אפשר להוסיף עוד חצי כוס מים פושרים.
  • אפשר גם לעבוד עם וו לישה במיקסר ולעבד את הבצק עד שהופך לאחיד (10 דקות)
  • מוציאים את הבצק ונותנים לו מנוחה של 10 דקות ומתחילים לעבוד על הפיצה
  • מחממים בינתיים תנור ל-240 מעלות (אם אפשר יותר אז עדיף)
  • נעבור להכנת הרוטב - מבשלים את העגבניות עם השום, ואז מוסיפים כפית סוכר וכף מלח וקצת פלפל שחור עד שהכל מתרכך. אחרי זאת מוסיפים את הרסק עם בזיליקום עלים ואורגנו לפי הטעם.
  • לאפות 10 דקות ולבדוק אם צריך עוד קצת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

בצק פיצה ב-10 דקות


תגובות ותמונות מהגולשים : בצק פיצה מהיר ב-10 דקות בלבד!

  1. כוכבה גביאן: 
    "הכנתי פיצות ולחם שום לפי המתכון שלך יצא מעולה"

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

בצק פיצה ב-10 דקות  


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף ארוחות צהריים.- אל תפספסו!.


הפוסט המקורי: קורל אויזרט 

Similar Posts

47 Comments

  1. לא הבנתי משהו בסיסי במתכון לבצק ב 10 דקות:
    10 דקות לישה
    10 דקות מנוחה
    10 דקות אפייה

      1. בצק קל. הבת שלי בת 10 הכינה. הוא נחשב יותר מהזמן יצא מעולה. גם כשמחלקים לעיגולים נתנו לנוח וכיסינו. זה עוד התפחה שעושה רק טוב לבצק.

  2. הי שני דברים
    יצא לי בצק מאוד קשה מה אפשר לעשות?
    לא כתוב מתי לשים את הקמח אז שמתי אותו בחומרים היבשים

    1. היי מרים,
      נכון, יש להוסיף אותו לחומרים היבשים. ייתכן והיה צריך עוד חצי כוס מים.
      מקווים שתנסי שוב 🙂

    1. שלום הכנתי את הבצק והוא יבש גוש, רחוק מלהיות משי כמו שכתוב במתכון
      את בטוחה ששתי כוסות מספיקים ?

      1. היי חיים,
        ייתכן שצריך עוד מים. תמיד אפשר להוסיף עוד ולהמשיך לעבד את הבצק עד שהוא נוח לעבודה.
        בהצלחה!

  3. יצא מצוין!! עסיסי וטעיםםם
    הסתבכתי עם למצוא כמה זמן בתנור ומעלות.. כתוב רק באחת התגובות

    1. היי ריקי,
      שמחים שנהנית מהפיצה ומודים לך מאוד על ההערה החשובה.
      ערכנו את המתכון בהתאם.
      מוזמנת להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מתכונים נהדרים כל יום ישירות אלייך!

  4. מתכון מעולה!!
    הכנתי שתי תבניות ואחת מהן אני רוצה לאפות עוד שעתיים… הבצק כבר עם רוטב ופטריות.. איך אפשר לשמור בצורה הכי טובה?
    תודה רבה!

  5. 5 stars
    הפיצה יצא להפליא, ניסנו כמה מתכוני פיצות ולא צלח עד שניסנו אתכם ויצא נהדר
    ובכלל כל המתכונים שלכם מאוד ביתיים ,ורמה אחת מעל כולם. תודה וכן ירבו עוד
    מתכונים מבורכים.??

    1. תודה רבה, פנינה! אנחנו מתרגשים מאוד מהתגובה המקסימה שלך 🙂
      כיף לדעת שנהנית מהמתכון הזה, ואנחנו מזמינים אותך להיחשף כל יום למתכונים מעולים נוספים אצלנו בקבוצה: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

    1. היי ריבי!
      מומלץ לחמם את התנור ל-240 מעלות (אם יש אפשרות ליותר אז עדיף) ולאפות עד השחמה.
      אנחנו ממליצים לבדוק את הבצק אחרי 10 דקות ולראות אם צריך עוד 🙂
      בהצלחה!

    1. שמחים שאהבת את התוכן ניקה, תמיד כבוד גדול ותענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/ וכמובן תרגישי חופשי לשתף תמונה ממה שאת מכינה גם בקבוצה ששאר החברים יתרשמו 🙂 https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

  6. 5 stars
    תודה לכם על כל המתכונים שאתם שולחים. כל מתכון שלכל יוצא לי טעים מאוד. מודה לכם מאוד??

      1. הייי, אין לי שמרים כרגע אפשר להכין את הבצק במקום שמרים בקמח תופח/ קמח אבקת אפיה??

    1. היי סימה!
      תיקנו את הבעיה וכעת אפשר לראות את המתכון של הפיצה.
      בהצלחה 🙂

      1. 5 stars
        אחלה מתכון לפיצה מהירה. אני עושה חצי מהכמות לצורך ארוחת ערב ויוצאות 3 פיצות. תודה!

    1. היי מירים!
      תיקנו את הבעיה, עכשיו אפשר לראות את המתכון של הפיצה.
      בהצלחה רבה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?