פרג בריא ומפנק על בוקר שקט, ומובטח לכם יום מתוק! עוגת פרג בחושה שיוצאת גבוהה וטעימה ברמות, מנוקדת בזרעים השחורים והמטריפים של הפרג שמעניק מרקם רך ונפלא לעוגה. מתכון עוגת פרג מנצחת שמכינים בקלי קלות ובקערה אחת. הכי טעימה שתאכלו!
מתכון באדיבות: רונית אבו חצירה – קרדיט על שיתוף המתכון.
מתכון: עוגת פרג בחושה גבוהה ומהממת
מצרכים
כוס: כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית: תבנית 24
5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוז או מים
סוכר וניל שקית אחת
2.5 כוסות קמח אסם
1 שקית אבקת אפיה
כוס ורבע פרג
אופן הכנה
- נקציף את הביצים לקצף יציב, ונמשיך בהוספת את שאר המרכיבים, נערבב לאט לאט בערבוב תנועות קיפול
- נחמם תנור על 180 מעלות ונאפה אפייה רגילה למשך 30 דקות בערך
שאלות ותשובות
שאלה: מערבבים את כל המצרכים יחד וישר לתנור?
תשובה: כן.
שאלה: אפשר עם קמח רגיל או שזה קמח תופח
תשובה: אפשרי עם קמח רגיל שימי 2 שקיות אבקת אפיה.
שאלה: כמה הפרג במשקל?
תשובה: 240 גרם.
שאלה: אין הפרדה בביצים?
תשובה: לא צריך.
קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
תודה על מתכון לעוגות פרג.תודה
שמחים שאהבת מיכל! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/