עוגות פרגעוגות

עוגת פרג בחושה גבוהה ומהממת

פרג בריא ומפנק על בוקר שקט, ומובטח לכם יום מתוק! עוגת פרג בחושה שיוצאת גבוהה וטעימה ברמות, מנוקדת בזרעים השחורים והמטריפים של הפרג שמעניק מרקם רך ונפלא לעוגה. מתכון עוגת פרג מנצחת שמכינים בקלי קלות ובקערה אחת. הכי טעימה שתאכלו! 

 

מתכון באדיבות: רונית אבו חצירה – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגת פרג בחושה גבוהה ומהממת

מצרכים 

כוס: כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית: תבנית 24

5  ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוז או מים
סוכר וניל שקית אחת
2.5 כוסות קמח אסם
1 שקית אבקת אפיה
כוס ורבע פרג


אופן הכנה 

  • נקציף את הביצים לקצף יציב, ונמשיך בהוספת את שאר המרכיבים, נערבב לאט לאט בערבוב תנועות קיפול
  • נחמם תנור על 180 מעלות ונאפה אפייה רגילה למשך 30 דקות בערך

שאלות ותשובות

שאלה: מערבבים את כל המצרכים יחד וישר לתנור?
תשובה: כן.

שאלה: אפשר עם קמח רגיל או שזה קמח תופח
תשובה: אפשרי עם קמח רגיל שימי 2 שקיות אבקת אפיה.

שאלה: כמה הפרג במשקל?
תשובה: 240 גרם.

שאלה: אין הפרדה בביצים?
תשובה:  לא צריך.

 

קישור למתכון המקורי: כאן

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת פרג גבוהה ומהממת

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker