עוגת פרג בחושה גבוהה ומהממת
מתכון עוגת פרג מנצחת שמכינים בקלי קלות ובקערה אחת. הכי טעימה שתאכלו!
עוגת פרג בחושה שיוצאת גבוהה וטעימה ברמות!
מתכון עוגת פרג מנצחת שמכינים בקלי קלות ובקערה אחת!
פרוסה מפנקת על בוקר שקט, ומובטח לכם יום מתוק שאין כמוהו. חובה לנסות!
עוגת פרג בחושה גבוהה ומהממת
מתכון עוגת פרג מנצחת שמכינים בקלי קלות ובקערה אחת. הכי טעימה שתאכלו!
לדרג
ציוד
כוס: כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית: תבנית 24
המצרכים
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- ½ 1 כוסות מיץ תפוזים/מים
- 1 שקית סוכר וניל
- ½ 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- ¼ 1 כוסות פרג
אופן ההכנה
- נקציף את הביצים לקצף יציב.
- נמשיך בהוספת את שאר המרכיבים.
- נערבב לאט לאט בערבוב תנועות קיפול.
- נחמם תנור על 180 מעלות ונאפה אפייה רגילה למשך 30 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת פרג
אפשר עם קמח רגיל או שזה קמח תופח? אפשרי עם קמח רגיל שימי 2 שקיות אבקת אפיה. |
אין הפרדה בביצים? לא צריך. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!
אחלה עוגה! הכנתי כמה פעמים יצא אוורירי וטעים תודה רבה
תודה על מתכון לעוגות פרג.תודה
שמחים שאהבת מיכל! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
מדוע אתר מתכונים שמכבד את עצמו משתמש ב" כוס חד פעמית לשתיה קרה"?
לי אין. אבל יש לי סטט כוסות מידה אוניברסליות.
היי אסתר,
אפשר להשתמש בכל כוס שרוצים, כל עוד עושים בה שימוש לכל אורך המתכון.
אם יש לך כוסות מידה אוניברסליות, זה נהדר. עבדי עם אחת מהן כשאת מכינה את העוגה 🙂
בהצלחה!
מצטרפת לשאלה ורוצה להוסיף- אם כל המדידות במתכון היו רק לפי כוסות אז התשובה היתה נכונה אבל כל עוד הא"א והביצים לא מדודים בכוסות אזי צריך המרה לכוסות מדידה אוניברסליים או לפחות לגרמים.כנראה הדיוק לא כ"כ חשוב במתכון, אבל בכל זאת…
אוהבת את האתר והמתכונים מאוד דרך אגב.
היי הדס,
נקודה מעניינת ואנחנו מודים לך שהבאת אותה לתשומת ליבנו.
את צודקת, אם נניח המתכון מדבר על כוס חד פעמית לשתייה קרה, ואת עובדת לפי כוס מדידה, כנראה שתצטרכי להוסיף עוד ביצה וטיפה יותר נוזלים כדי שהיא תצא אוורירית כמו במקור.
זה נכון שהדיוק לא קריטי בעניין הזה, אבל נראה לנו שיותר פשוט להוסיף עוד ביצה ועוד קצת חלב/מים כדי ליהנות יותר מהתוצאה הסופית.
תודה רבה שוב על ההערה חשובה שלך 🙂