מתכון באדיבות: רותם אילן גור – קרדיט על שיתוף המתכון.
מתכון: גוזגוזה הכי טעים שיש (סמבוסק בוכרי)
מצרכים
כוס: כוס חד פעמית לשתייה חמה
קילו קמח
4 כפות מיונז
כף מלח
2 כוסות מים פושרים
למילוי:
3 בצלים קצוצים דק
500 גרם בשר טחון
100 גרם שומן כבש (לא לוותר!)
2 כפות שמן
כפית כמון
מלח, פלפל
אופן הכנה
- קודם נכין את הבצק, ננפה קילו קמח ונוסיף 4 כפות מיונז, כף מלח, ו-2 כוסות מים פושרים. נלוש את הכל למשך 5 דקות. אחרי זאת נכסה
- בינתיים נכין את המילוי מהחומרים. אחרי זאת נקרוץ עיגולים מהבצק, ננמלא במילוי, ונסגור ונניח בתבנית על נייר אפייה
- נמרח ביצה ונפזר שומשום מעל וקצח. ונכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: לחמניות שום ועשבי תיבול
- מתכון: חלה לשבת (כולל סרטון קליעת חלה)
- מתכון: מאפה בצק עלים במילוי שוקולד
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
ווואוווו מושלם וטעים מאד
שמחים שאהבת מיכל – תמיד תענוג לשמוע! את כמובן תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/