מתכון באדיבות: רותם אילן גור – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: גוזגוזה הכי טעים שיש (סמבוסק בוכרי)

מצרכים 

כוס: כוס חד פעמית לשתייה חמה

קילו קמח
4 כפות מיונז
כף מלח
2 כוסות מים פושרים

למילוי:
3 בצלים קצוצים דק
500 גרם בשר טחון
100 גרם שומן כבש (לא לוותר!)
2 כפות שמן
כפית כמון
מלח, פלפל


אופן הכנה 

  • קודם נכין את הבצק, ננפה קילו קמח ונוסיף 4 כפות מיונז, כף מלח, ו-2 כוסות מים פושרים. נלוש את הכל למשך 5 דקות. אחרי זאת נכסה
  • בינתיים נכין את המילוי מהחומרים. אחרי זאת נקרוץ עיגולים מהבצק, ננמלא במילוי, ונסגור ונניח בתבנית על נייר אפייה
  • נמרח ביצה ונפזר שומשום מעל וקצח. ונכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות

עוד מתכונים מבוקשים:

גוזגוזה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *