קינוחים

סופלה שוקולד לבן והרשיז עם אצבעות קינדר

הגיע הזמן להפתעה מתוקה ומפנקת! קבלו מתכון לסופלה שוקולד לבן הכי טעים שאכלתם, בהבטחה. מכינים מבלילה עשירה בשוקולד מריר ומוסיפים לה קוביות שוקולד לבן הרשיז שמפנק בטירוף, מכניסים לאפייה ושמים אצבעות קנדר שנמס מעל לשדרוג גם את הטעם וגם את המראה ומקבלים קינוח כל כך מתוק וטעים שיטשטש לכם את החושים, אז למה אתם מחכים?!

מתכון באדיבות: עדן רווח שלום – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: סופלה שוקולד לבן והרשיז עם אצבעות קינדר

מצרכים 

שוקולד מריר

150 גרם חמאה

חצי כוס סוכר

2 ביצים ושני חלמונים (4 ביצים)

רבע כוס קמח

שוקולד הרשיז לבן

שוקולד לבן

אצבעות קינדר

 

אופן הכנה 

נחמם תנור ל-180 מעלות

להמיס בקלחת 150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם חמאה

בקערה אחרת שמים חצי כוס סוכר עם 2 ביצים ו-2 חלמונים

נשפוך את השוקולד והחמאה שנמסו לקערה ונערבב היטב

נוסיף רבע כוס קמח ונערבב עד שלא רואים את הקמח (לא הרבה)

נשפוך את הבלילה לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון)

נוסיף לה קוביית שוקולד הרשיז , שוקולד לבן ואז עוד הרשיז

נעשה אותו תהליך לכל התבניות ( כוסות הסופלה)

נשים את הכוסות בתבנית לתנור עם נייר אפייה מתחת ונכניס לאפייה ל-9 דקות על חום 200 מעלות

אחרי אפייה נניח מעל אצבעות קינדר

 

שאלות ותשובות

שאלה: קמח רגיל או תופח?

תשובה: קמח רגיל.

שאלה: מה זה הרשיז?

תשובה: סוג של שוקולד, יש בכל סופר.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

סופלה שוקולד לבן והרשיז עם אצבעות קינדר

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker