רוצים לדעת הסוד להכנת עוגת סברינה מוצלחת? אז קבלו מתכון מושלם לעוגת סברינה עשירה ורכה, יוצאת עסיסית ורטובה עם זיגוג של סירופ משגע וקצפת ואז מוסיפים פירות כמו שמתחשק! עוגת סברינה במתכון קל וברור שנטרפת לגמרי תוך שעות ספורות, מומלצת לאירוח שתגרום לאורחים להיאנח מאושר. בונוס: רגישים לגלוטן? מעדיפים להימנע? שנו קמח וקיבלתם מתכון ללא גלוטן שלא מתפשר על כלום!

מתכון באדיבות: ליז תורג'מן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת סברינה עסיסית

מצרכים 

3 ביצים XL
כוס סוכר
כוס וחצי קמח כרגיל (או קמח תופח רגיל ולוותר על אבקת האפייה)
כפית וחצי אבקת אפיה
1 דנונה 3%
שקית אבקת אפייה
לסירופ
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
מעט רום
לקצפת
1 שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
כף פודינג וניל


אופן הכנה 

  • נדליק תנור ל-180 מעלות
  • נפריד את הביצים, נקציף לקצף יציב את החלבון עם כוס סוכר, בהדרגה נחליש את מהירות המערבל ונוסיף את החלמונים 
  • נוסיף כוס וחצי קמח תופח
  • נעצור את המערבל, נוסיף את הדנונה עם שקית אבקת אפייה בתנועות קיפול עדינות
  • לאפות בתבנית עגולה משומנת גודל 24 
  • 35 דקות איך שהעוגה מוכנה נשפוך כוס מים קרים לא לפחד, ואת הסירופ.
  • אופן הכנת הסירופ: נבשל על הגז חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ומוסיפים מעט רום
  • נכין את הקצפת ונשים.

שאלות ותשובות

שאלה: יש תחליף לדנונה כדי שהעוגה תהיה פרווה?
תשובה: מעדן סויה וניל של אלפרו או שמנת פרווה (בכמות של דנונה אחד).

שאלה: לא הבנתי חוץ מהסירופ גם מים קרים על העוגה?
תשובה: כן בדיוק. אפשר מים מהברז.

שאלה: באיזה כוס משתמשים במתכון?
תשובה: להשתמש בכוס חד פעמי שתייה קרה.

שאלה: איזה פירות שמים למעלה?
תשובה: מנגו ופירות יער שחור בחורף אני אוהבת לשים תותים.

שאלה: כמה בערך לשים רום לסירופ?
תשובה: כ-3 כפות.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • ענבל דהן : "עשיתי יצא מושלם תודה"
  • קרין רים : "יצאה רטובה ומהמממתתתת"
  • חיפי ברוריה : "גם אני הכנתי תודה על מתכון מוצלח"

 

אין ספק שכל המשפחה תאהב עוגת סברינה זו, אבל אם בא לכם לגוון, קבלו עוד מתכון לסברינה הכי מדהימה >> מתכון עוגת סברינה

עוד מתכונים מבוקשים:


עוגת סברינה

עוגת סברינה 2
צילום: לימור ביטון פדאל

 

עוגת סברינה 2
צילום: לימור ביטון פדאל


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

4 Comments

    1. תתחילי עם 3 ותוסיפי את הרביעית במידת הצורך לפי הבלילה. בהצלחה ובתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *