Go Back
מתכון סופלה שוקולד

סופלה שוקולד לבן עם אצבעות קינדר

קבלו מתכון לסופלה עם קוביות שוקולד לבן הרשיז הכי טעים שאכלתם, בהבטחה.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: עדן רווח שלום

המצרכים

  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
  • ½1 חבילות חמאה (150 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 ביצים + שני חלמונים
  • ¼ כוס קמח
  • שוקולד הרשיז לבן
  • 1 חפיסה שוקולד לבן (100 גרם)
  • אצבעות קינדר (כמה שאוהבים)

אופן ההכנה

  • להמיס בקלחת 150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם חמאה.
  • בקערה אחרת שמים חצי כוס סוכר עם 2 ביצים ו-2 חלמונים.
  • נשפוך את השוקולד והחמאה שנמסו לקערה ונערבב היטב.
  • נוסיף רבע כוס קמח ונערבב עד שלא רואים את הקמח (לא הרבה).
  • נשפוך את הבלילה לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון).
  • נוסיף לה קוביית שוקולד הרשיז, שוקולד לבן ואז עוד הרשיז.
  • נעשה אותו תהליך לכל התבניות (כוסות הסופלה).
  • נשים את הכוסות בתבנית לתנור עם נייר אפייה מתחת ונכניס לאפייה ל-9 דקות על חום 200 מעלות.
  • אחרי אפייה נניח מעל אצבעות קינדר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.