להמיס בקלחת 150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם חמאה.
בקערה אחרת שמים חצי כוס סוכר עם 2 ביצים ו-2 חלמונים.
נשפוך את השוקולד והחמאה שנמסו לקערה ונערבב היטב.
נוסיף רבע כוס קמח ונערבב עד שלא רואים את הקמח (לא הרבה).
נשפוך את הבלילה לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון).
נוסיף לה קוביית שוקולד הרשיז, שוקולד לבן ואז עוד הרשיז.
נעשה אותו תהליך לכל התבניות (כוסות הסופלה).
נשים את הכוסות בתבנית לתנור עם נייר אפייה מתחת ונכניס לאפייה ל-9 דקות על חום 200 מעלות.
אחרי אפייה נניח מעל אצבעות קינדר.