|
נקניקיות בבצק – הילדים יעופו על זה! מתכון חדש שהוא שיא היצירתיות, שעם קצת עבודה מקבלים מאכל שיוציא אתכם מהשגרה, נקניות עטופות בבצק ומטוגנות, בסגנון משה בתיבה, אבל משוכלל הרבה יותר! מגישים עם רוטב טעים לבחירתכם ומתפנקים!

 
מתכון באדיבות: TASTY – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: נקניקיות בבצק

מצרכים 

כמות ל-25 "עוגיות"
5-6 נקניקיות , חותכים 4-5 חתיכות כל אחד
תפוחי אדמה 900g , קלופים
1 ג . מלח
מים
1 כוס גבינת פרמזן (לכשר אפשר בלי)
שמן לטיגון


אופן הכנה 

  • נחכה עד שהמים ירתחו,  ונשים את תפוחי האדמה בתוכם ומבשלים עד שהם רכים .
  • נסיר את תפוחי האדמה במחבת ונעביר למי קרח כדי לקרר .
  • לייבש את תפוחי האדמה עם מגבת .
  • מגררים את תפוחי האדמה בעזרת פומפייה .
  • להוסיף גבינת פרמזן , קמח ותפוחי אדמה אורגנו , ומערבבים היטב.
  • פותחים בצק קטן על היד ועוטפים חתיכת נקניקיות . חוזרים על התהליך עד שנגמר הבצק .
  • מקפיאים למשך כ -30 דקות .
  • בסיר , מחממים את השמן עד 175 ° C. מטגנים את הלביבות עד להשחמה לחלוטין .
  •  מייבש על נייר סופג .

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר לעשות את זה בלי הפרמזן?מבחינת כשרות
תשובה: אין בעיה, אפשר בלי פרמזן, במקום להוסיף לתפוח אדמה רק את הצהוב של הביצה.

נקניקיות בצצק


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements