ארוחות צהרייםבשרתוספות

קציצות תפוחי אדמה עם בשר

קציצות תפוחי אדמה עם בשר. מתכון קציצות תפוחי אדמה, פרוסות, קובה או איך שתרצו לקרוא להן, דבר אחד בטוח: אי אפשר להפסיק לאכול! בשר טחון ותפוחי אדמה, שילוב קטלני שאתם חייבים להכין!
 
מתכון באדיבות: שרית ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

קציצות תפוחי אדמה

  מתכון:

מצרכים 

למחית פירה:
7 תפוחי אדמה חתוך לקוביות
לבשל עד לריכוך ולמעוך לפירה
מלח פלפל שחור גרוס וכורכום.

לבשר :
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום
מלח
כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
כמון
פפריקה מתוקה
1 כף מרק עוף
כורכום
כמון
ראס אל חנות
חופן פטרוזליה קצוצה

אופן הכנה 

  • נטגן את הבצל עד שהוא מזהיב
  • נוסיף שום ובשר ונטגן עד שהבשר מוכן
  • כשהבשר מוכן נוסיף את כל התבלינים ובסוף את הפטרוזליה ונניח לקירור.
  • ניקח מהמחית פירה כשהיד רטובה במים, נפתח ביד וניקח כפית מהמלית בשר לתוך הפירה ונגלגל לכדור לאחר
  • כשנסיים לגלגל את הכל נטבול בביצה ופירורי לחם ונטגן.

שאלות ותשובות

שאלה: הולך בתנור?
תשובה: אפשר, אבל פחות טעים.

שאלה: מה את מגישה ליד זה ? נניח לא סלט ירקות…איזו תוספת?
תשובה: סלט כרוב, סלט ירוק, אני אישית לא אוהבת תוספות רק מטבוחה ליד.

שאלה: מה זה ראס אל חנות?
תשובה: תבלין לבשר.

שאלה: לא שמים שמן בפירה?
תשובה: לא.

שאלה: מה מאחד את תפוחי האדמה?
תשובה: אני מבשלת עד לריכוך, מסננת מהמים ומשאירה לחצי שעה שירדו כל המים, ואז מועכת ומטבלת.

שאלה: איזה מילוי אפשר חוץ מבשר?
תשובה: אפשר פטריות עם בצל קצוץ.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

קציצות תפוחי אדמה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker