מתכון באדיבות: שירן זכאים – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: פרגיות ממולאות אורז ובשר
מצרכים
כרעיים של עוף
בצל 1 קצוץ דק
מעט שמן
בשר טחון
מלח
פלפל שחו
מרק עוף
ראס אל חנות חצי כפית
אופן הכנה
אני מפרקת כרעיים של עוף ועם העור (כמובן שמנקים אותו)עוטפת את האורז אבל מי שלא יודעת לפרק שתבקש מהקצב או שבהמשך אעלה סרטון איך לפרק…
למילוי
מטגנת בצל 1 קצוץ דק עם מעט שמן
מכניסה את הבשר טחון יחד עם הבצל לטיגון קצר
מוסיפה תבלינים..
מלח, פלפל שחור,מרק עוף, ראס אל חנות חצי כפית, מוציאה את הבשר והבצל שמה בצד.
מבשלת את האורז עם 3 כוסות מים ( בישול רגיל כשזה מבושל מערבבת את האורז הבשר והבצל יחד
אפשר לטעום שלא חסרים טעמים.
אפשר להוסיף בסוף קצת פטרוזליה קצוצה.
בתאבון
שאלות ותשובות
שאלה: כמה זמן בתנור ועל איזה חום?
תשובה: 180 מעלות כשעה בתנור.
- מתכון: צלי בקר עם תפוחי אדמה
- מתכון: סלמון בתנור עם עשבי תיבול
- מתכון: חזה עוף ממולא בפסטו בתנור
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
איזה רוטב את שמה על העוף? אם בכלל. מכסה בנייר כסף?
היי מרסל!
אין רוטב במתכון, רק התבלינים שמופיעים בו.
בהצלחה 🙂
נ.ב. אם בא לך לקבל מאיתנו מתכונים חדשים כל יום ישירות לוואטסאפ, מוזמנת להצטרף כאן!