|
סופלה שוקולד בלונדי – רגע מתוק וחלומי עם סופלה שיעשה לכם את היום.
שוקולד בלונדי טעמתם כבר? אז קבלו את מתכון סופלה שוקולד בלונדי הכי טעים שאכלתם, בהבטחה. מתכון מנצח שתוכלו להכין זריז זריז, ותוך כלום זמן יש לכם קינוח שישגע את כולם! הכינו את הכפיות!
 

מתכון באדיבות: עדן רווח שלום  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
 

מתכון: סופלה שוקולד בלונדי

מצרכים – 8 יחידות

*כוס מדידה חד פעמית של שתייה קרה*
שלוש מאות גרם בלונדי קרמל מלוח (3 חפיסות)
מאה חמישים גרם חמאה
שתי ביצים
שני חלמונים
1/2 כוס אבקת סוכר
כוס אחת קמח לבן מנופה


אופן הכנה 

  • שלב ראשון נמיס את הבלונדי הקצוץ עם החמאה בפולסים במיקרוגל עד שזה נמס באופן מלא
  • לאחר מכן נוסיף את הביצים עם אבקת הסוכר ונטרוף בעזרת מטרפה
  • נוסיף את הקמח ומקפלים עד לקבלת מסה אחידה.
  • נשמן את התבניות ונמלא חצי מגובה התבנית (אני אישית הוספתי מטבעות שוקולד לבן במרכז)
  • נכניס לתנור שחיממנו מראש על 175 מעלות (אפייה) כ-8 דקות.
  • להגיש חם ולהתפנק. בתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: זה סופלה שעדיף לאכול חם? או שאפשר לחמם יום למחרת והוא עדיין מוצלח?
תשובה: היי, חם כמובן אבל אפשר לשמור במקרר או במקפיא ולאפות באותו רגע שרוצים.

 
עוד מתכונים מבוקשים:

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *