מנות ראשונות וסלטיםתוספות

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור –  תפוחי אדמה קריספיים וטעימים שמכינים בקלי קלות, פשוט ליגה.
מתכון קלאסי שחובה להכין על קבוע בכל בית. מומלץ בחום! 

מתכון באדיבות:  מרי שרעבי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: תפוחי אדמה בתנור

מצרכים 

7 תפוחי אדמה גדולים אדומים שטפים הייטב מנוגבים וחצויים ל-2
4 כפות שמן זית
כף אבקת מרק בצל
כפית פלפל שחור גרוס
מעט מלח גס


אופן הכנה 

לחמם תנור לחום 250 מעלות על מצב אפיה
להניח בתבנית נייר אפיה
לערבב את התבלינים עם השמן זית ולהבריש את הנייר האפייה עם התערובת השמן והתבלינים
להניח את התפוחי האדמה החצויים שהקליפה כלפי מעלה
להבריש את כל התפוחי האדמה עם התערובת ולהכניס לתנור למשך 20-25 דקות
לנעוץ במזלג לבדוק את רכות התפוחי האדמה

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

תפוחי אדמה בתנור

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגובות

תגובות פייסבוק

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים