פרגיות מוקפצות עם צ'ילי ודבש
מתכון מהיר וקל לפרגיות מעולות

החלק העסיסי ביותר של כל עוף הוא הפוקוס שלנו היום – בואו נסכים שחזה עוף יכול להתייבש בתנור, ופרגיות מצד שני, במיוחד אם משדכים להן רוטב כזה משגע שפוגע בול התוצאה עשירה ועסיסית ותמיד מפתיעה..
קבלו מתכון לפרגיות מוקפצות עם צ'ילי ודבש בטעם מדהים שישאיר אתכם מכורים לעוד ועוד. מנה משביעה ומרשימה לארוחת צהריים שכל המשפחה תאהב, ובמיוחד הילדים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
מחבת רחבה
המצרכים
- 700-800 גרם פרגיות
- מעט קמח
- מעט שמן
- 4 שיני שום
- 3 גבעולי בצל ירוק
- 3 כפות סויה
- 2 כפות דבש
- ¼ כוס רוטב צ'ילי
- כוסברה קצוצה
- אסאדו
אופן ההכנה
- נחתוך את הפרגיות לקוביות.
- נקמח ונקפיץ במעט שמן.
- נקפיץ את הפרגיות בשתי שלבים ונניח בצד.
- נטגן במחבת רחבה עם מעט שמן (לא לשרוף!) 4 שיני שום קצוצות גס, 3 בצל ירוק חתוך, רבע כוס רוטב ת'ילי מתוק, 2 כפות דבש, 3 כפות רוטב סויה.
- נערבב ונוסיף את הפרגיות המוקפצות.
- נקפיץ 2 דקות ונוסיף כוסברה קצוצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
פרגיות מוקפצות עם צ'ילי ודבש
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: פרגיות מוקפצות עם צ'ילי ודבש מתכון מאת: Moran Turgeman