נבשל במים עד ריכוך 20 תפוחי אדמה בייבי או 5 גדולים.
נסנן ונחתוך לחצי את הבייבי ואת הגדולים נחתוך לחצי וכל חצי לחצי.
בתבנית עם ניר אפיה נשים רבע כוס שמן זית .
נפזר פלפל שחור גרוס ונניח את תפוחי האדמה שהקליפה כלפיי מעלה.
נאפה בתנור 200 מעלות עד שמקבלים צבע זהוב מלמטה, רצוי מדף ראשון.
בקערה נערבב רבע כוס שמן זית עם 3 שיני שום כתוש, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה, מלח גס וגרידת לימון מחצי לימון.
כשהתפוחי האדמה יצאו מהתנור נשפוך עליהם מהתערובת נערבב או נבריש שהכל יהיה מכוסה.