פוטטוס כמו במסעדות
מתכון קל להכנה לתוספת ממכרת במיוחד
קבלו אותה תוספת מוכרת ואהובה לצד המנה הראשית, בגרסה ביתית, בריאה, והרבה יותר טעימה! מתכון פוטטוס כמו במסעדות, רך וטעים בעטיפה זהובה וקריספית.
תוספת זהובה ומושלמת שתמיד מגרה את כל מי שבסביבה ועושה חשק לאכול עוד ועוד. והכי כיף? ההכנה ממש קלה! רק לזכור להכפיל כמויות כי הכל מתחסל בשניות!
ספר המתכונים של חיה מושקה ללונק
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- 6-8 תפוחי אדמה
- 1 בטטה
- מלח (קורט)
- פלפל (מעט)
- רוזמרין יבש (לפי הטעם)
- פפריקה אדומה (לפי הטעם)
- כורכום (לפי הטעם)
- כמון (לפי הטעם)
- שום גבישי (לפי הטעם)
- צילי גרוס יבש (לפי הטעם)
- שמן זית
- 2 כפיות קורנפלור
אופן ההכנה
- נשטוף את התפוחי אדמה.
- נחתוך את התפוחי אדמה עם הקליפה לסירות.
- נחתוך את הבטטה לרצועות.
- נערבב בקערה את התבלינים (כמויות לפי הטעם) עם השמן.
- נמזוג מעל התפוחים ונערבב היטב.
- נשאיר למנוחה במקרר לחצי שעה עד שעה.
- נאפה בתנור על חום שלל 200 מעלות עד שהתפוחי אדמה נחרכים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
פוטטוס כמו במסעדות
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: פוטטוס כמו במסעדות Chaya Mushka Lelonek