Go Back
מתכון פוטטוס

פוטטוס כמו במסעדות

מתכון קל להכנה לתוספת ממכרת במיוחד
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: חיה מושקה ללונק

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 6-8 תפוחי אדמה
  • 1 בטטה
  • מלח (קורט)
  • פלפל (מעט)
  • רוזמרין יבש (לפי הטעם)
  • פפריקה אדומה (לפי הטעם)
  • כורכום (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • שום גבישי (לפי הטעם)
  • צילי גרוס יבש (לפי הטעם)
  • שמן זית
  • 2 כפיות קורנפלור

אופן ההכנה

  • נשטוף את התפוחי אדמה.
  • נחתוך את התפוחי אדמה עם הקליפה לסירות.
  • נחתוך את הבטטה לרצועות.
  • נערבב בקערה את התבלינים (כמויות לפי הטעם) עם השמן.
  • נמזוג מעל התפוחים ונערבב היטב.
  • נשאיר למנוחה במקרר לחצי שעה עד שעה.
  • נאפה בתנור על חום שלל 200 מעלות עד שהתפוחי אדמה נחרכים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.