| | |

פשטידת סלק מיוחדת וחגיגית

פשטידה מעולה ובריאה בהכנה קלה
בהשראת: אבי שריד
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
מתכון פשטידת סלק

פשטידת סלק מיוחדת וחגיגית – בין הפשטידות הטעימות שתכינו! אולי פשטידה זו לא מנצחת בגזרת היופי (בכל זאת פשטידה!) אבל אם אתם אוהבים סלק, חובה עליכם לנסות פשטידה זו.

פשטידת סלק משגעת שתשאיר אתכם מכורים לעוד ועוד עם כל ביס מחדש. מכינים עם מתכון פשוט וברור ובלי להשקיע שעות במטבח, אז קדימה להכין!

ספר המתכונים של אבי שריד

מתכון פשטידת סלק
צילום: אבי שריד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון פשטידת סלק

פשטידת סלק מיוחדת וחגיגית

פשטידה מעולה ובריאה בהכנה קלה
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: אבי שריד

ציוד

תבנית עגולה
מחבת

המצרכים

  • 2 חבילות סלק
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 חבילת בצל ירוק
  • 1 כפית זעתר יבש
  • 3 שיני שום
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)

אופן ההכנה

  • נפריד שתי חבילות סלק את העלים מהגבעולים.
  • את העלים נשטוף היטב עם מלח וסבון, ואת הגבעולים נרתיח ל5 דקות.
  • נייבש היטב ונחתוך קטן קטן.
  • נטגן שתי בצלים גדולים ובהמשך נוסיף חבילת בצל ירוק, נוסיף כפית זעתר יבש ל 30 שניות ונכבה את האש .
  • את הכל יחד עם השמן נוסיף לסלק החתוך, נכתוש 3 שיני שום ונוסיף לסלק.
  • נוסיף שתי ביצים ושתי כפות קמח , מלח ופלפל.
  • נשמן תבנית עגולה ונניח את כל המילוי.
  • נחמם תנור ל180 מעלות ונכניס את התבנית ל35-40 דקות .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פשטידת סלק

האם אפשר להמיר את הקמח בשיבולת שועל ואם כן מה המידה?
המידה אותה מידה, אבל צריך לטחון את שיבולת שועל.
כוונה לעלי מנגולד?
אכן.
כמה סלק יש בערך בחבילה? אני בחול …. כמה סלק טרי ובאיזה צורה לחתוך , לגרד או קוביות קטנות?
יש בחבילה בערך 15 עלים , ולחתוך לרצועות דקות.
מתכון פשטידת סלק
צילום: אבי שריד

רק עוד דבר אחד אחרון!

פשטידת סלק

לפני שאתם מתנפלים על מתכון מושלם זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!

 

מקור: פשטידת סלק מתכון מאת: אבי שריד

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?