| | |

מרק עוף עם ירקות

מרק עוף טעים שכולם אוהבים.
בהשראת: רינה יחזקאל
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
מתכון מרק עוף עם ירקות

מנה קלאסית עם טוויסט בטעם – מרק עוף של סבתות נהדר עם ירקות משגעים בניחוח מנחם של בית

מתכון למרק עוף בחווית טעמים עשירה, עם עוף מפורק ורך וירקות מעולים. ימי החורף מגיעים וסירי המרקים נשלפים וזה בול המתכון שאתם צריכים!

ספר המתכונים של רינה יחזקאל

מתכון מרק עוף עם ירקות
צילום: רינה יחזקאל

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון מרק עוף עם ירקות

מרק עוף עם ירקות

מרק עוף טעים שכולם אוהבים.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: רינה יחזקאל

ציוד

סיר
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2 שוקי עוף שלמים
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 גזרים
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות קמח
  • 2 כוסות מים קרים
  • 6 כוסות ציר מרק
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות מלח
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1 קישוא
  • 1/4 כרוב
  • 1 תפוח אדמה

אופן ההכנה

  • להכניס לסיר את העוף מים וכפית מלח ולהביא לרתיחה.
  • כשהעוף מוכן להוציא את העוף.
  • לקצוץ בצל דק, שום דק, לגרד את הגזרים דק, לגרד את הקישואים דק, לפרוס לרצועות את הכרוב, לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות. להוריד מהעוף את העור ולפרק את העוף לרצועות.
  • למזוג בסיר שמן ולטגן את הגזר עד שמחליף צבע.
  • לאחר 2-3 דקות להוסיף את הקישואים ולטגן עוד כמה דקות.
  • להוסיף את הכרוב ולהמשיך לטגן להוסיף את הבצל ולטגן להוסיף את השום ולבשל כמה דקות.
  • להוסיף 2 כפות של קמח לערבב ולבשל עד שהקמח נבלע בתוך הירקות.
  • להוסיף 2 כוסות מים ואת קוביות תפוחי האדמה לערבב היטב ולהביא לרתיחה.
  • לבשל 5 דקות להוסיף עוד 6 כוסות ציר מרק עוף (הציר שבו בושלו שוקי העוף) לסגור את המכסה להביא לרתיחה להוסיף את רצועות העוף.
  • לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב ולבשל עוד 15 דקות.
  • להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה לבשל 3-5 דקות ולכבות את הגז.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון מרק עוף עם ירקות
צילום: רינה יחזקאל

רק עוד דבר אחד אחרון!

מרק עוף עם ירקות

הטמפרטורה יורדת והחשק לפינוקים ביתיים מנחמים להתכרבל בשמיכה רק עולה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?