| |

פסטה בסיר אחד עם עגבניות

פסטה בסיר אחד עם עגבניות שרי. מתכון פשוט לארוחה טעימה שמכינים במהירות.
בהשראת: שולי אסולין קרסין
ציון 5 על ידי דירוג אחד
פסטה עגבניות בסיר אחד

הסוף של החג הגיע ועכשיו הזמן לחזור לשגרה של פוסט חג – ואחרי אחרי עבודה קשה ורבה במטבח הגיע הזמן להירגע מהטירוף ולחגוג הפעם בארוחות קטנות, ממוקדות ונהדרות שמתקתקים בכלום זמן

ולכן הכנו לכם רשימה ממוקדת ומדויקת של 3 מתכונים לארוחת ערב קלה של אחרי החג – מתכונים מהירים וקלים וטעימים במיוחד לארוחת ערב הכי מושלמת שכיף לחזור איתה לשגרה. קבלו:

איך אתם עוד לא שם?!

הצטרפו עכשיו לוואטסאפ שלנו למתכונים בריאים ותפריט מתכונים חדש כל יום.

  1. ה-מנה של הנחמות: פסטה בסיר אחד -פסטה עם עגבניות שרי עם שום ושמן זית שמכינים בסיר אחד ובכלום עבודה, וברגע יש לכם ארוחה מהירה ומזינה!
פסטה עגבניות בסיר אחד

פסטה בסיר אחד עם עגבניות

פסטה בסיר אחד עם עגבניות שרי. מתכון פשוט לארוחה טעימה שמכינים במהירות.
באדיבות: שולי אסולין קרסין

ציוד

  • סיר / מחבת עמוקה רחבה
  • כוס מידה אוניברסלית

מצרכים

  • ½1 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • 1 בצל פרוס דק דק
  • 4 שיני שום פרוסות דק
  • 4-5 גבעולי עלי בזיליקום טריים
  • ½4 כוסות מים קרים
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ כוס זיתים שחורים קלמטה חצויים ומגולענים
  • 2 כפיות מלח
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • ¼ כפית פלפל אדום חריף גרוס
  • ¼ כוס פרמז'ן מגורד
  • פסטה ליגואיני 360 גרם

אופן הכנה

  • מכניסים הכול – למעט הפרמזן – לתוך סיר / מחבת עמוקה רחבה שתוכלו להכיל את הפסטה לרוחב.
  • מביאים לרתיחה על להבה גבוהה בלי לכסות את הסיר/מחבת.
  • מערבבים כל הזמן עם מלקחיים – 12 דקות וזה מוכן .
  • ניתן גם הוסיף פרמזן ורצועות בזיליקום לקישוט.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

2. כרובית אפויה בתנור עם רוטב צ'ילי מתוק – מנה מפנקת ובריאה שכל המשפחה תאהב מבלי להתפשר על הטעם. מנה קריספית ומגרה שכל המשפחה תתמכר אליה במהירות

כרובית אפויה בתנור עם רוטב צ'ילי מתוק

קשה לכם לשכנע את הילדים לאכול ירקות? אז מתכון זה הוא הפתרון שאתם מחפשים!

מצרכים

לפני אפייה:

  • 1 ראש כרובית
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות צ'ילי
  • ½ כפית פפריקה אדומה חריפה
  • ½ כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 2 שיני שום
  • 1 כף שמן זית

אחרי אפייה:

  • 1 כף סויה
  • 1 כף סילאן
  • 1 כפית מיץ לימון
  • מלח לפי טעם
  • שום לפי טעם

אופן הכנה

  • לפני שמתחילים תהליך הבישול, צריך לשטוף ולנקות את הכרובית – נשרה אותה בחומץ ומים למשך 30 דקות לפחות. בינתיים כותשים את השום כמה שיותר דק
  • לאחר השריה, שוטפים את פרחי הכרובית תחת מים פעם אחרונה.
  • לאחר מכן שמים את פרחי הכרובית בסיר עם מים ומרתיחים לשתי דקות לפחות – כדי להיפטר מהטעם של החומץ.
  • שופכים את המים. ושמים את כל המרכיבים והתבלינים של לפני אפייה בקערה קטנה
  • מערבבים את כל התבלינים עד לתערובת אחידה.
  • שמים את הכרובית בסיר, ושופכים מעליה את תערובת התבלינים שערבבנו. מערבבים את הכל יחד בידיים או בכף ודואגים שכל פרחי הכרובית מכוסים בתבלינים.
  • שמים את הסיר במקרר למשך כשעה כדי שזה יספוג את הטעמים.
  • לאחר מכן מוציאים את הכרובית ומסדרים במגש אפייה שמרפדים בנייר אפייה. מכסים את המגש בנייר כסף.
  • מכניסים לתנור בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כשעה.
  • מערבבים את כל המרכיבים של לאחר האפייה
  • מוציאים את הכרובית מהתנור, מורידים את הנייר כסף ומזגגים מעל את הרוטב באחידות. מפזרים קצת שומשום מעל ומחזירים לאפייה לעוד 15 דקות (בלי נייר כסף).
  • מוציאים ומגישים לצד איזה מנה שאוהבים
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

נפתח החשק? עשרות מתכונים לארוחת ערב קלים ומהירים במרחק לחיצה אחת

עוד אוספים מעניינים שחובה להכיר >>>

3. פנקייק פיצה כיפי וטעים – ארוחת ערב כ"כ פשוטה להכנה וכ"כ טעימה שכל המשפחה תאהב מטורף איך לא חשבו על זה קודם!

פנקייק פיצה כיפי וטעים

פנקייק פיצה כיפי וטעים

נשדרג את הפנקייק עם גבינה ותוספות, ויוצא פנקייקים אישיים, כיפיים וטעימים בטעם פיצה!
באדיבות: ירדנה ג'נאח

מצרכים

  • ½ 1 כוסות קמח תופח
  • ½ 1 כוסות חלב
  • 1 ביצה
  • ½ כפית מלח
  • ½ כוס גבינה צהובה מגורדת
  • תוספות לבחירה

אופן הכנה

  • נערבל בוו גיטרה או ידנית את הקמח חלב, ביצה, מלח, וגבינה צהובה מגורדת.
  • נחמם מחבת עם קצת חמאה.
  • נשפוך חצי מהבלילה אל תוך המחבת,
  • נוסיף את התוספות שאוהבים.
  • נהפוך את הפנקייק רק לאחר שבודקים עם מרית אם התחתית מוכנה.
  • ניתן להכין בגדלים שונים, אפשר הכנה לאישיות ,ומשפחתית. התוספות עליכם, בתיאבון!
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

יש לכם שאלות על אחד המתכונים לארוחת ערב? אל תהססו לשאול למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?