להכניס לסיר את העוף מים וכפית מלח ולהביא לרתיחה.
כשהעוף מוכן להוציא את העוף.
לקצוץ בצל דק, שום דק, לגרד את הגזרים דק, לגרד את הקישואים דק, לפרוס לרצועות את הכרוב, לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות. להוריד מהעוף את העור ולפרק את העוף לרצועות.
למזוג בסיר שמן ולטגן את הגזר עד שמחליף צבע.
לאחר 2-3 דקות להוסיף את הקישואים ולטגן עוד כמה דקות.
להוסיף את הכרוב ולהמשיך לטגן להוסיף את הבצל ולטגן להוסיף את השום ולבשל כמה דקות.
להוסיף 2 כפות של קמח לערבב ולבשל עד שהקמח נבלע בתוך הירקות.
להוסיף 2 כוסות מים ואת קוביות תפוחי האדמה לערבב היטב ולהביא לרתיחה.
לבשל 5 דקות להוסיף עוד 6 כוסות ציר מרק עוף (הציר שבו בושלו שוקי העוף) לסגור את המכסה להביא לרתיחה להוסיף את רצועות העוף.
לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם ולערבב ולבשל עוד 15 דקות.
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה לבשל 3-5 דקות ולכבות את הגז.