| | | | | | | | | |

שעועית ירוקה מוקפצת ב-5 דקות על השעון

מנת שעועית ירוקה מוקפצת בריאה וקלילה ב-5 דקות תקפיץ לכםכל ארוחה במראה ססגוני, תיבול ארומטי וקריספיות מענגת. מושלמת לצד אורז, פירה, בשר עסיסי וכבסיס לכל סלט
בהשראת: נתי כפיר
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
שעועית ירוקה מוקפצת

מראה ירוק ועמוק, הכנה קלילה וקצרצרה, סיר אחד וזה הכל!

תוך 5 דקות תקבלו בשיא הבריאות מנת שעועית ירוקה מוקפצת שלגמרי תקפיץ לכם כל ארוחה

קריספיות מענגת, תיבול מלא ניחוחות ושומשום שובב ומתפצפץ שגם מנקד אותה בססגוניות יפהפייה – ויש לכם יופי של מנה בריאה וקלילה, מושלמת מעל אורז לבן, פירה אוורירי, נתח בשר עסיסי וכבסיס לסלט עשיר

ספר המתכונים של נתי כפיר

שעועית ירוקה מוקפצת
צילום: נתי כפיר


למה באמת כדאי לכם: שעועית ירוקה מוקפצת

 

  • סיר אחד, מראה ירוק ועמוק, הכנה קלילה וקצרצרה
  • קריספיות מענגת, תיבול מלא ניחוחות ושומשום מתפצפץ
  • מושלמת מעל אורז לבן, פירה אוורירי, נתח בשר עסיסי וכבסיס לסלט עשיר

שורה תחתונה: מנה בריאה ורעננה שתקפיץ כל ארוחה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? שעועית ירוקה מוקפצת

 

שעועית ירוקה מוקפצת

שעועית ירוקה מוקפצת ב-5 דקות על השעון

מנת שעועית ירוקה מוקפצת בריאה וקלילה ב-5 דקות תקפיץ לכםכל ארוחה במראה ססגוני, תיבול ארומטי וקריספיות מענגת. מושלמת לצד אורז, פירה, בשר עסיסי וכבסיס לכל סלט
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: נתי כפיר

המצרכים

  • 1 ראש שום פרוס
  • 1 כף שמן קוקוס
  • 1 שקית שעועית ירוקה ( 600 גרם)
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית שמן שומשום
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שומשום קלוי

אופן ההכנה

  • חולטים את השעועית במים עד רתיחה, ואז דוקרים ומרגישים שהיא עדיין קריספית.
  • מטגנים את השום הפרוס עם כף שמן קוקוס, מוסיפים את השעועית ויתר המרכיבים ומקפיצים. את השומשום מוסיפים בסוף, לפני הגשה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!

עוד מתכונים מעניינים באתר

  • עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
    כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!
מקור: נתי כפיר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?