פנקייק אוורירי חלומי
מתכון לפנקייק מעולה בהכנה קלה
אין סוד גדול מאחורי פנקייק עבה ואוורירי כמו בסרטים – היום נראה לכם בדיוק איך להכין פנקייק עגול ומושלם המקבל מרקם אוורירי ועבה ורך להפליא.
מתכון פנקייק פשוט שכל אחד יכול להכין לקבלת פינוק טעמים אדיר!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
מחבת
המצרכים
- ½1 כוסות קמח תופח
- 1 כוס חלב
- 2 ביצים גדולות
- קורט מלח
- 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
- 1 כף תמצית וניל
- ¼ כוס שמן קוקוס / רגיל
אופן ההכנה
- נטרוף היטב היטב את כל הרכיבים.
- נחמם מחבת טפלון קטנה עם מעט תרסיס חמאה (רק לפנקייק הראשון!!).
- נמזוג בעזרת מצקת גדולה מצקת וחצי בלילה למחבת.
- ברגע שהכל בועות, נהפוך לעוד שתי דקות ונוציא.
הערות וטיפים
- בין פנקייק לפנקייק נרים את המחבת מהאש, לתת לה להתקרר כמה שניות ואז לצקת שוב.
- גז גדול, להבה נמוכה-לא לשרוף!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: פנקייק עבה
גם אפייה וגם קמח תופח? נכון. |
בלי סוכר? אני לא שמה… אין צורך לפי דעתי. |
אפשר מים במקום חלב ? כן את יכולה. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: פנקייק עבה מתכון מאת: Keren Abudi