קציצות דגים וירק עם פטנט של סבתא
קציצות דגים וירק עם פטנט מעניין של סבתא שהכי מומלץ להכין לשבת ואיתן חלה של בית ואז אין אחד שנשאר אדיש למנה הזו.
כולם תמיד חושבים שקציצות דגים זה מתכון קשוח וקשה שלוקח המון זמן ומתעצלים להכין. אבל היום נראה לכם מתכון קציצות דגים כל כך מיוחד שיראה לכל אותם אנשים שהם טועים בענק.
קציצות דגים וירק עם פטנט מעניין של סבתא שהכי מומלץ להכין לשבת ואיתן חלה של בית ואז אין אחד שנשאר אדיש למנה הזו.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
קציצות דגים וירק עם פטנט של סבתא
קציצות דגים וירק עם פטנט מעניין של סבתא שהכי מומלץ להכין לשבת ואיתן חלה של בית ואז אין אחד שנשאר אדיש למנה הזו.
לדרג
ציוד
סיר בינוני
המצרכים
- 800 גרם דג נסיכה
- 250 גרם דג טונה
- ½1 חבילות פטרוזיליה
- 1 בצל
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- 4 כפות שמן
- 1 כפית כורכום
אופן ההכנה
- לטחון את הדגים עם חבילה וחצי פטרוזיליה ובצל אחד.
- להוסיף מלח, פלפל שחור וארבע כפות שמן.
- לערבב טוב טוב את התערובת ולהכניס למקרר לרבע שעה.
- הפטנט: מרתיחים סיר עם מים וכפית כורכום.
- מוציאים את התערובת מכינים עיגולים בינונים ושולקים את הכדורים לחצי דקה במי הכורכום הרתוחים.
- מוציאים וזורקים לאיזה רוטב שתרצו. (אני אוהבת להכניס לרוטב חריימה).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: קציצות דגים
ללא ביצים ו/או לחם? כלום השליקה במים משאירה אותם עגולים יפים ויציבים חומר גלם נקי. |
אפשר להכין את התערובות ולטגן? כן, ברור. |
הבמה כולה שלכם:
רק עוד דבר אחד אחרון!
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: קציצות דגים מתכן מאת: שרית בן ישי