Go Back
מתכון קציצות דגים

קציצות דגים וירק עם פטנט של סבתא

קציצות דגים וירק עם פטנט מעניין של סבתא שהכי מומלץ להכין לשבת ואיתן חלה של בית ואז אין אחד שנשאר אדיש למנה הזו.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: שרית בן ישי

ציוד

סיר בינוני

המצרכים

  • 800 גרם דג נסיכה
  • 250 גרם דג טונה
  • ½1 חבילות פטרוזיליה
  • 1 בצל
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • 4 כפות שמן
  • 1 כפית כורכום

אופן ההכנה

  • לטחון את הדגים עם חבילה וחצי פטרוזיליה ובצל אחד.
  • להוסיף מלח, פלפל שחור וארבע כפות שמן.
  • לערבב טוב טוב את התערובת ולהכניס למקרר לרבע שעה.
  • הפטנט: מרתיחים סיר עם מים וכפית כורכום.
  • מוציאים את התערובת מכינים עיגולים בינונים ושולקים את הכדורים לחצי דקה במי הכורכום הרתוחים.
  • מוציאים וזורקים לאיזה רוטב שתרצו. (אני אוהבת להכניס לרוטב חריימה).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.