מתכון פרוזן יוגורט

פרוזן יוגורט ביתי בקלי קלות

קבלו מתכון הכי קל שיש והכי מהיר להכנת פרוזן יוגורט ביתי בקלי קלות שחובה להכין בחום המחניק שפוקד אותנו בזמן האחרון גם בריא וגם טעים ניתן לשלב עם כל מה שבא לכם נתנו כאן את הרעיון והשילוב שלנו אבל ניתן כמובן לשנות

פרוזן יוגורט ביתי בקלי קלות

קבלו מתכון להכנה פשוטה וסופר מהירה והתוצאה פרוזן טעים ברמה של התמכרות.
בהשראת: אתי ממן
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
מתכון פרוזן יוגורט

פרוזן יוגורט ביתי בקלי קלות שחובה להכין בחום המחניק שפוקד אותנו בזמן האחרון,

אז קבלו מתכון קל וסופר מהיר – והתוצאה לא פחות ממש ממכרת.

[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/את (נפתח בטאב חדש)י-ממן" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של אתי ממן[/button]

מתכון פרוזן יוגורט
צילום: אתי ממן
מתכון פרוזן יוגורט
צילום: אתי ממן
מתכון פרוזן יוגורט
צילום: אתי ממן

[adinserter block="2"]

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון פרוזן יוגורט

פרוזן יוגורט ביתי בקלי קלות

קבלו מתכון להכנה פשוטה וסופר מהירה והתוצאה פרוזן טעים ברמה של התמכרות.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי ממן

ציוד

בלנדר
[adinserter block="8"]

המצרכים

  • 3 יחידות גלידת יוגורט
  • ½ כוס חלב
  • ½ כוס תות (קפוא)
  • ½ כוס בננה (קפואה)
  • ½ כוס מנגו (קפוא)
  • 2 תמרים (קפואים)
  • 2 יחידות שוקולד מקופלת
  • ¼ כוס פקאן מסוכרים
[adinserter block="6"] [adinserter block="12"]

אופן ההכנה

  • נוציא מהמקפיא את הפירות הקפואים עשר דקות לפי ההכנה.
  • נטחן בבלנדר את כל המצרכים יחד.
  • נעביר לכוס הגשה.
[adinserter block="10"]
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

[adinserter block="4"]

מתכון פרוזן יוגורט
צילום: אתי ממן

רק עוד דבר אחד אחרון!

פרוזן יוגורט ביתי

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: פרוזן יוגורט ביתי מתכון מאת: אתי ממן

4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?