| | | |

קציצות טונה קריספיות בתנור

מקבלות טעם חלומי ולא דורשות מאמצים מיוחדים, מתאים לילדים ולמבוגרים לצד תוספת או סלט טרי.
בהשראת: לי סאד דוני
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון קציצות טונה

מכמה מרכיבים ובכמה דקות – קציצות טונה קריספיות בתנור שמקבלות טעם חלומי ולא דורשות מאמצים מיוחדים, מתאים לילדים ולמבוגרים לצד תוספת או סלט טרי.

 

מתכון קל, פשוט וטעים לקציצות טונה קלילות לארוחת ערב קייצית.

ספר המתכונים של לי סאד דוני

מתכון קציצות טונה
צילום: לי סאד דוני

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון קציצות טונה

קציצות טונה קריספיות בתנור

מקבלות טעם חלומי ולא דורשות מאמצים מיוחדים, מתאים לילדים ולמבוגרים לצד תוספת או סלט טרי.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: לי סאד דוני

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 2 זוקיני (בינוניים)
  • 2 גזרים (בינוניים)
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 2 קופסאות טונה בשמן / מים (מסוננות היטב)
  • 2 ביצים
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • 1 כפית מרק עוף (מי שאוהבת)
  • ¼ כוס קמח לבן / כוסמין / כוסמת ירוקה / חצי כוס שיבולת שועל דקה

אופן ההכנה

  • לגרד בפומפייה 2 זוקיני בינוניים , 2 גזרים בינוניים ולקצוץ פטרוזיליה.
  • להוסיף 2 קופסאות טונה בשמן/ מים מסוננות היטב, ואת הביצים.
  • לתבל בקצת מלח, פלפל שחור וכפית מרק עוף (למי שאוהבת).
  • להוסיף רבע כוס קמח לבן / כוסמין / איזה שבא לכן… לרוב משתמשת בכוסמין או כוסמת ירוקה.
  • מי שמעדיפה ללא קמח בכלל ניתן להחליף בחצי כוס שיבולת שועל דקה.
  • לערבב את כל המרכיבים היטב, להכין כדורים ולאחר מכן למעוך עם היד על המגש.
  • לסדר על תבנית - אם השתמשתם בטונה עם שמן אין צורך בתרסיס שמן במידה והשתמשתם בטונה עם מים לרסס בתרסיס שמן.
  • לאפות בתנור על חום של 200 מעלות עד שמשחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קציצות טונה

אפשר קישוא במקום זוקיני?
בטח.
מתכון קציצות טונה
צילום: לי סאד דוני
מתכון קציצות טונה
צילום: לי סאד דוני

רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכולם רעבים? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?