| |

עוגיות סהרוני בוטנים עם שוקולד (פרווה)

סהרונים עם טוויסט מגניב ביותר. במקום שקדים טחונים, בוטנים! עוגיות קלות להכנה, מתאימות לכל בית ולכל רגע ביום. העוגיות הן פרווה.
בהשראת: יפה וקס ברקו
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
עוגיות סהרוני
  • עוגיות סהרונים מושלמים שכולנו אוהבים עם טוויסט מיוחד.
     
  • רכות ונימוכות, נמסות בפה והכי קלות להכנה. עוגיות סהרוני בוטנים טחונים, טבולות בשוקולד שמפתיעות מחדש בכל ביס. המתכון המושלם להגיש ליד התה לאחר אורחת הערב אשר מתאימות לכל ארוחה! (פרווה).
     

    ספר המתכונים של יפה וקס ברקו

     

    עוגיות סהרונים פרווה ב-10 דקות
    צילום: Yafa Vakes-berko.

    למה באמת כדאי לכם: סהרוני בוטנים

    • שתי ציפורים במכה אחת :גם בוטנים וגם שוקולד! כי אין כמו שילוב מאוזן וטעים של חמאת בוטנים שוקולד.
    • עוגיות קלות ומהירות להכנה – לא יותר מ15 דקות ויש לכם עוגיות חמות לצד הקפה.
    • מתאימות לכל בית ולכל שלב ביום – העוגיות הן פרווה ולכן עבור ארוחות חלביות/בשריות יכולות להוות כקינוח המושלם.
    • ופשוט כי סהרוני בוטניםהכי כיפיות לצד הקפה, בבוקר, בערב וגם כנשנוש באמצע הלילה.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

עוגיות סהרונים פרווה ב-10 דקות
צילום: יפה וקס ברקו. ללוש לבצק אחיד
סהרונים
צילום: יפה וקס ברקו. לחלק לכדורים קטנים
סהרונים
צילום: יפה וקס ברקו. מגלגלים לצורת סהרונים
עוגיות סהרוני בוטנים עם שוקולד
צילום: יפה וקס ברקו. ממיסים שוקולד בקערה
סהרונים
צילום: יפה וקס ברקו. מזגגים את השוקולד מעל לסהרונים

אז איך מכינים?

עוגיות סהרוני

עוגיות סהרוני בוטנים עם שוקולד (פרווה)

סהרונים עם טוויסט מגניב ביותר. במקום שקדים טחונים, בוטנים! עוגיות קלות להכנה, מתאימות לכל בית ולכל רגע ביום. העוגיות הן פרווה.
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 20 דקות
סה״כ זמן: 30 דקות
סוג: עוגיות
באדיבות: יפה וקס ברקו

המצרכים

  • 5 כוסות קמח רגיל
  • 3 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 3/4 כוס שמן
  • כוס בוטנים טחונים

לציפוי

  • 2 חבילות שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • ללוש הכל יחד
  • ליצור כדורים (כל כדור 20 גרם)
  • כל כדור מגלגלים כנקניק
  • ואת הקצוות לכופף לצורת ירח.
  • לסדר בתבנית על נייר אפייה ולאפות על 180 מעלות כ-20 דק.
  • להמיס את השוקולד המריר במיקרו.
  • כשהן מתקררות, לטבול חצי עליון של הסהרון בשוקולד.
  • מי שלא רוצה שוקולד
  • אפשר בלי ציפוי
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 


שאלות נפוצות: סהרוני בוטנים

האם הבוטנים קלוים/ עם מלח? לא קלויים.

 


 
הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון
 
סהרוני בוטנים
קרדיט: יפה וקס ברקו

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו! 

עוד מתכונים מעניינים באתר

אין ויכוח שכולם מתים על סהרוני שוקולד, אבל אם בא לכם לגוון עוד, יש לנו עמוד מעולה שמרכז לכם עוד המון מתכונים >> עוגיות קלות להכנה 

Similar Posts

3 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements