Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
פשטידת פטריות ב-10 דקות
ארוחת ערב קלילה: פשטידת פטריות שילדים אוהבים ב-10 דקות הכנה! לא תאמינו כמה שזה טעים!
ציון
4.50
על ידי
2
דירוגים
זמן הכנה:
10
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
40
minutes
mins
סה״כ זמן:
50
minutes
mins
באדיבות:
במטבחה של עדה כהן
ציוד
תבנית מלבנית בינונית
המצרכים
מצרכים:
▢
250
גרם
גביע קוטג'
▢
½
כוס
גבינה צהובה
(מגוררת)
▢
50
גרם
גבינה בולגרית
(מגוררת)
▢
50
גרם
גבינת חמד
(מפוררת)
▢
2
כפות
גבינת שמנת
(30%)
▢
400
גרם
קופסת פטריות
(פרוסות ומסוננת מנוזלים)
▢
2
כפות
קמח
(או פירורי לחם)
▢
1
כפית
אבקת אפייה
▢
3
ביצים
אופן ההכנה
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערה נטרוף את הביצים.
לאחר מכן נוסיף לקערה את כל המצרכים ברשימה לפי הסדר
כשמוסיפים את הקמח לקערה מקפלים את הקמח פנימה עד שהגושים נעלמים.
משמנים תבנית מלבנית , יוצקים לתוכה את הבלילה.
לאחר מכן נכניס את הפשטידה לתנור חם כ-40 דקות, עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ולפני שפורסים צריך לצנן את הפשטידה בטמפרטורת החדר, לכן מחכים כמה דקות (תתאזרו בסבלנות)
לאחר כמה דקות פורסים ומגישים
הערות וטיפים
לאחר כמה דקות של צינון הפשטידה ניתן להכניס למקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.