Go Back
פשטידת פטריות

פשטידת פטריות ב-10 דקות

ארוחת ערב קלילה: פשטידת פטריות שילדים אוהבים ב-10 דקות הכנה! לא תאמינו כמה שזה טעים!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 50 minutes
באדיבות: במטבחה של עדה כהן

ציוד

תבנית מלבנית בינונית

המצרכים

מצרכים:

  • 250 גרם גביע קוטג'
  • ½ כוס גבינה צהובה (מגוררת)
  • 50 גרם גבינה בולגרית (מגוררת)
  • 50 גרם גבינת חמד (מפוררת)
  • 2 כפות גבינת שמנת (30%)
  • 400 גרם קופסת פטריות (פרוסות ומסוננת מנוזלים)
  • 2 כפות קמח (או פירורי לחם)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בקערה נטרוף את הביצים.
  • לאחר מכן נוסיף לקערה את כל המצרכים ברשימה לפי הסדר
  • כשמוסיפים את הקמח לקערה מקפלים את הקמח פנימה עד שהגושים נעלמים.
  • משמנים תבנית מלבנית , יוצקים לתוכה את הבלילה.
  • לאחר מכן נכניס את הפשטידה לתנור חם כ-40 דקות, עד להזהבה.
  • מוציאים מהתנור ולפני שפורסים צריך לצנן את הפשטידה בטמפרטורת החדר, לכן מחכים כמה דקות (תתאזרו בסבלנות)
  • לאחר כמה דקות פורסים ומגישים

הערות וטיפים

לאחר כמה דקות של צינון הפשטידה ניתן להכניס למקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.