תפוחי אדמה כמו במדורה
תפוחי אדמה לוהטים עם הטעם המושלם שאנחנו כל כך אוהבים, המעטה השחום והפנים הרך.
אין דבר שמסמל את ל"ג בעומר יותר מתפוח אדמה במדורה. קבלו מתכון לתפוחי אדמה כמו במדורה המקבלות טעם מיוחד ומרקם מיוחד. בואו ללמוד איך להכין את תפוח האדמה המושלם גם במדורה וגם בבית מבלי להבעיר אש.
תפוחי אדמה לוהטים עם הטעם המושלם שאנחנו כל כך אוהבים, המעטה השחום והפנים הרך. ואפילו יש לו יתרון על פני תפוחי האדמה בתוך הגחלים הלוחשות – כאן מעט מאוד מהחלק החיצוני נשרף ולכן תקבלו יותר תפוח אדמה ופחות שכבה עבה של שרוף שבאמת אי אפשר לאכול.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
תפוחי אדמה כמו במדורה
תפוחי אדמה לוהטים עם הטעם המושלם שאנחנו כל כך אוהבים, המעטה השחום והפנים הרך.
לדרג
ציוד
תבנית אפייה בינונית
המצרכים
- תפוחי אדמה (כמה שאוהבים / נכנס בתבנית)
- 3-4 כוסות מלח גס
אופן ההכנה
- נחמם תנור בתוכנית של גריל על חום של כ-250 מעלות.
- נניח נייר כסף או נייר אפיה על גבי התבנית.
- נפזר מלח גס על התבנית.
- נניח תפוחי האדמה על המלח שפיזרנו.
- נכניס את התבנית לחלק העליון לכ-40-45 דקות.
- מידי פעם לפתוח ולבדוק, כשמשחים להפוך עד שהכל שחום ורך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: תפוחי אדמה כמו במדורה
מכסים עם נייר כסף? לא, רק בתחתית. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
מטוגן? אפוי? מוקרם? אין על תפו"א!
עוד מתכונים מעניינים באתר
בא לכם עוד? עשרות מתכוני תפוחי אדמה מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: תפוחי אדמה כמו במדורה מתכון מאת: נורית ג. לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בפייסבוק