| |

מוקפץ ירקות עם נודלס ברוטב

מתכון מנצח של מוקפץ ירקות עם נודלס, עשיר בירקות עסיסיים וצבעוניות משגעת. והכי חשוב - רוטב מהמם המשלב בשלמות צ'ילי, סילאן וסויה, שיעשו לכם תאילנד בפה ושמח בלב
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.50 על ידי 12 דירוגים
מוקפץ ירקות

תודו שחיפשתם בנרות מתכון למוקפץ ירקות לא פחות ממושלם? שעשיתם מלאאא ניסיונות להכין את המנה האקזוטית הזאת אבל משהו לא היה בול כמו במסעדות. אז עכשיו יש לכם את המתכון המנצח באמת של מוקפץ ירקות מהמם בטעמו, עשיר במלא ירקות עסיסיים ובמראה צבעוני משגע. מנה יפהפייה משולבת עם אטריות נודלס רכות והכי הכי חשוב עטופה ברוטב מהמם המשלב בשלמות צ'ילי, סילאן וסויה, שלרגע יעשו לכם תאילנד בפה!

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

מוקפץ ירקות
צילום: ישראלה אזולאי

למה באמת כדאי לכם: מוקפץ ירקות ועוף

  • מוקפץ ירקות מתכון שירגיש לכם בול כמו במסעדות

  • לגרסה בשרית – ניתן להוסיף גם רצועות חזה עוף מוקפצות

  • רוטב מהמם המשלב בשלמות צ'ילי, סילאן וסויה אקזוטיים

שורה תחתונה: תאילנד בפה, שמח בלב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

 איך מכינים? מוקפץ ירקות צמחוני

מוקפץ ירקות

מוקפץ ירקות עם נודלס ברוטב

מתכון מנצח של מוקפץ ירקות עם נודלס, עשיר בירקות עסיסיים וצבעוניות משגעת. והכי חשוב - רוטב מהמם המשלב בשלמות צ'ילי, סילאן וסויה, שיעשו לכם תאילנד בפה ושמח בלב
ציון 4.50 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

המצרכים

  • 4 גזרים חתוכים למקלות
  • גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 קישוא חתוך לרצועות
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • ¼ גדול של כרוב חתוך לרצועות
  • קופסת פטריות חתוכות
  • תירס מקופסא
  • חבילת נודלס מבושלת לפי ההוראות 200 גרם

תבלינים:

  • ½ כפית כורכום
  • פלפל שחור
  • ¼ כפית זנגביל טחון
  • ½ כוס רוטב סויה
  • ¼ כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות כפות סילאן
  • 1 כוס מים מעורבבים עם כף קורנפלור וכף מרק עוף

אופן ההכנה

  • בסיר גדול ורחב מקפיצים בשמן קנולה את הירקות בסדר הבא: גזר ופלפל אדום, שום קצוץ מאודה דקה, ואח"כ כרוב, קישוא, פטריות, תירס. מאדים עוד קצת עד ריכוך הירקות.
  • מוסיפים כורכום, פלפל, זנגביל, סויה, רוטב צ'ילי מתוק וסילאן ומערבבים היטב.
  • מוסיפים כוס מים קרים עם הקורנפלור והמרק עוף, מערבבים עד שהכל מסמיך, ומוסיפים את הנודלס פנימה. מערבבים קלות ומגישים
  • ניתן לעשות עם רצועות חזה עוף, מוקפצות בנפרד, עד שצבען נהיה לבן, אותן מוסיפים לסיר אחרי ריכוך הירקות.
  • איזה טעם נותן הקונפלור עם המים טעם מעולה, הוא מסמיך בעדינות את הרוטב,וקושר את המרכיבים

הערות וטיפים

  • הקורנפלור עם המים מסמיך בעדינות את הרוטב, וקושר את המרכיבים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 
מוקפץ ירקות
צילום: ישראלה אזולאי
מוקפץ ירקות
צילום: ישראלה אזולאי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

בחורף, סתיו או קיץ – לפעמים כל מה שרוצים זה להישאר במיטה, להתפנק עם אוכל מנחם, וזהו – כי מגיע לכם!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 בא לכם עוד? עשרות מתכונים מנחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

Similar Posts

7 Comments

    1. היי אנה,
      זה מתכון פשוט למי שמחפש מנה מהירה, אבל את כמובן יכולה לשדרג אותה לפי ראות עינייך.
      בהצלחה 🙂

      1. היי יעל,
        אכן את צודקת, המתכונים באתר שלנו הם של בשלנים ביתיים, לא טבחים מקצועיים או שפים.
        אם יש לדעתך בעיה עם המתכון שאנחנו צריכים לדעת ממנה, נשמח לשמוע 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?